Fordelene ved jukebox udlejning

Hos Inbooking mener vi, at musikken har stor indflydelse på stemningen, når du og dine venner, kollegaer eller familie samles til julefrokost, familiefest eller andre festlige anledninger. Ligeledes er vi varme fortalere for musikalske indslag – og gerne nogle lidt anderledes nogle af slagsen. Derfor ser vi i følgende indlæg nærmere på fordelene ved at leje en jukebox til din fest.

  1. En jukebox er retro på den fede måde

Du tænker måske, at en jukebox er en smule gammeldags. Og det kan vi sådan set godt give dig ret i. Men det lidt retro-agtige særpræg er bestemt også en del af charmen ved at have en jukebox stående i festlokalerne. Det er desuden også lidt mere cool at afspille musik fra en fysisk enhed end fra de sædvanlige digitale streamingtjenester.

  1. Du kan selv bestemme det musikalske tema

Hos Inbooking tilbyder vi jukebox udlejning, som giver dig mere kontrol over musikken. Vores jukebox-modeller indeholder nemlig mange forskellige, indbyggede spillelister, som igen er delt ind i forskellige temaer. Dermed kan du og dine gæster selv vælge og vrage fra et stort udvalg af sange, der passer til lige netop jeres fest. I kan altså selv bestemme, om det er 70’ernes disco-rytmer, julemusik, nutidige hits eller et helt fjerde, musikalsk tema, der skal præge aftenens stemning.

  1. Akkompagnment til din fællessang

Hvis der er sat tid af til fællessang i løbet af aftenen, har vores modeller også indbyggede pianistfunktioner, som kan akkompagnere eventuelle lejlighedssange eller fællessang. Du har ovenikøbet selv mulighed for at vælge antallet af vers – næsten ligesom hvis du havde en rigtig pianist med til selskabet.

  1. En jukebox er billig og fylder lidt

Der er også lidt mere lavpraktiske fordele ved at leje en jukebox til din fest. En jukebox fylder for eksempel næsten ingenting, og dermed skal du ikke spekulere på, om der nu er plads nok. Ikke mindst er det langt billigere at leje en jukebox, end det er at leje en DJ eller et band.

Vil du vide mere om jukebox udlejning?

Du kan altid kontakte os på 70 88 34 79, hvis du har spørgsmål til leje af jukebox til fest. Hos Inbooking er vi eksperter i underholdning til festen, og vi står gerne for at levere underholdningen til dit arrangement – uanset om du ønsker at booke en komiker, DJ eller et band, eller om du har brug for en udbyder af jukebox udlejning.

 

 

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu