Skal du bruge musik til din fest på Fyn?

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Vil du have en skøn, musikalsk oplevelse til din næste fest? Book dit band her, hvis du søger musik til din fest på Fyn. Vi sørger for den bedste underholdning til din fest, og du kan vælge mellem et utal af musikgenrer. Herunder ses en ganske kort præsentation af de enkelte musik- & partybands fra Fyn.

Du kan også finde uddybende information under hvert band og se videoer fra tidligere optrædener. De fleste bands spiller musik både på Fyn og også gerne i resten af landet. Finder du ikke, hvad du søger? Kontakt os endelig for nærmere information, eller søg i de øvrige landsdele. Se også musik- og partybands i Jylland eller på Sjælland.

Her finder du musik til din fest på Fyn

OKHOLM & PISTOLERNE er 4 topklasse musikere fra Fyn med speciale i de sidste 50 års pop- og rockhits. De 4 musikere fra Fyn er et sikkert hit til den store fest.

Fra Odense, Fyn: DADDY SAID SO er det top underholdende partyband, der trykker den af med musik i Blues- og Soulland genren. Når festen skal være festlig.

Fynske ROCKSPOTS er 3 erfarne, passionerede og alsidige herrer der spiller musik af Beatles, Creedence Clearwater & 300 andre sjælefulde covernumre.

Fynske ACTING LIKE ALEX er et 6-personers danseorkester med musik & show i absolut særklasse. Et kopiband der fyrer den af og leverer det ultimative sceneshow til festen.

Det Fynske Partyband THE HIT HOUSE har i 10 år leveret festmusik, der både er ægte, rå og swingende rock’n roll og store, bløde ballader.

BAD BOYS OF BOOGIE fra Fyn leverer altid et musisk, tempofyldt, energisk og løssluppent sceneshow til din fest. Hovedoverskriften må være I Love Rock’n’Roll.

HÅNDLANGERNE fra Fyn leverer hits og populærmusik, der får hele dansegulvet til at syde. De spiller alt fra populær rock’n’roll fra 1950´erne til nutidig musik, som alle kan synge med på.

TRIBUTEBAND har et bredt repertoire i både jazz, blues, rock’n’roll og bigband. Få rørt danseskoene eller danset kind mod kind. TRIBUTEBAND er skøn musik til din fest.

CLAZIFIED er et liveband & hyggepianist i særklasse til det kræsne publikum, der vil have medrivende hits fra de sidste 50 år.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu