3 På Tur

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Vil du med på tur?

Drengene fra “3 på tur” tager dig og dine gæster med en tur Down Memory Lane.

På vores vej vil vi møde de allerstørste kunstnere fra musikkens historie, blandt andet Elvis, The Beatles, Tv-2, Johnny Cash, Thomas Helmig, Creedence Clearwater Revival, Gasolin’, Rasmus Seebach, Shu-bi-dua og mange flere.

Turen spices op med forrygende helteguitarsoloer, sjove anekdoter fra drengens forskellige ture rundt i det danske land samt drilske musikalske elementer.

Rutinen er i top og med en gennemtænkt sætliste er din fest i sikre hænder. Opskriften er simpel: “3 på tur” spiller kun kendte hits der får folk op af stolene.

Musikken fremførers med stort overskud og med et charmerende smil pålæben, og kærligheden til musikken stråler ud af de 3 kammerater. Det er aldrig kedeligt når drengene tager påtur, og der vil være stor risiko for fællessang og dans på bordene!

Advarsel: Der kan forekomme kendte bivirkninger som jetlag, ømme fødder og lettere svimmelhed efter en tur med drengene fra “3 på tur”


Repertoire

3 På Tur spiller bl.a. disse numre, men der kommer nye på hele tiden:

Afrika – Diverse Kunstnere
All Shook Up – Elvis
Angels – Robbie Williams
Apache – The Shadows
Bad Craziness – D-A-D
Bad Moon Rising – Creedence Clearwater Revival
Before You Accuse Me – Eric Clapton
Brown Eyed Girl – Van Morrison
Byens Hotel – Kim Larsen
Cherry Darling – Bamse
Come Together – The Beatles
Costa Del Sol – C.V. Jørgensen
Country Roads – John Denver
De Første Kærester På Månen – TV-2
Det Bedste Til Mig Og Mine Venner – Gasolin
Det Var Inga Katinka Smukke Charlie – Gasolin
Does Your Mother Know – ABBA
Ensomhedensgade Nr. 9 – John Mogensen
Every Breath You Take – The Police
Faith – George Michael
Folsom Prison Blues – Johnny Cash
Folkevognen – Shubidua
Fut I Fejemøget – John Mogensen
Griseriet På Bounty – Johnny Madsen
Handle With Care – The Traveling Wilbouries
Haveje – Kim Larsen
Help Me Make It Throught The Night – Kris Kristoffersen
Hey Jude – The Beatles
Himmelhunden – Teddy Edelmann
Hot Stuff – Donna Summer
Hvalen Hvalborg – Shubidua
Hvis Din Far Gi’r Dig Lov – Kim Larsen
Hvorfor Går Louise Til Bal – Bamse
I Saw Her Standing There – The Beatles
I Want To Break Free – Queen
I’m A Believer – The Monkeys
Im Yours – Jason Mrazz
Jeg Vil Bo Paå Vesterbro – Peter Belli
Joanna – Kim Larsen
Johnny The Blues – Johnny Madsen
Jyllingevej – Kim Larsen
Karbad Baby – Shubidua
Kom Tilbage Nu – Danseorkestret
Kvinde Min – Gasolin
Køb Bananer – Kim Larsen
Langebro – Gasolin
Lanternen – TV-2
Laugh’n A Half – D-A-D
Lay Down Sally – Eric Clapton
Locked Out Of Heaven – Bruno Mars
Længes Hjem – Gasolin
Maria – Kim Larsen
Mig & Molly – Kim Larsen
Mr Swing King – Gnags
Mustang Sally – Mack Rice
Nam Nam – Shubidua
Nanna – Kim Larsen
Nærmest Lykkelig – TV-2
On The Road Again – Willie Nelsson
Proud Mary – Creedence Clearwater Revival
Purple Rain – Prince
Rabalderstræde – Gasolin
Regndans – Danseorkestret
Ring Of Fire – Johnny Cash
Rita – Kim Larsen
Run To You – Bryan Adams
Sandstorm – Rasmus Seebach
Sleeping My Day Away – D-A-D
Sommer På Vej – Michael Falch
Sweet Home Alabama – Lynyrd Skynyrd
Så Længe Jeg Lever – John Mogensen
Så Nogen Som Os – Poul Krebs
Take It Easy – The Eagles
Thats Allright Mama – Elvis
The Joker – Steve Miller Band
The Look – Roxette
The Wild Rover – Trad.
To Mennesker På En Strand – John Mogensen
Udenfor Sæsonen – Johnny Madsen
Uptown Funk – Bruno Mars
Video Video – Brixx
Volvo B18 – Roger & Over
Whiskey In The Jar – Thin Lizzy/Metallica


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu