Acting Like Alex

Acting Like Alice

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

– et danseorkester med show i særklasse

Der bliver ikke tid til at stoppe op og få en forklaring på bandets kryptiske navn, når et danseorkester som Acting Like Alex går på scenen for at fyre den af med musikalsk power og et sceneshow i særklasse.

Navnet ryger hurtigt i baggrunden, når først de seks medlemmer af dette forrygende danseorkester sætter strøm til musikken. Når musikken spiller, har du hverken tid eller lyst til at tænke mere over, hvorfor de dygtige musikere og sangere på scenen, har valgt at kalde sig Acting Like Alice.

Når musikken er slut, vil du til gengæld have en stærk, indre, rytmisk trang til at huske navnet, for du vil ønske at gentage den musikalske oplevelse, det er, når Acting Like Alex sender energi og stemning i din og alle de andre nye fans’ retning.

Her er tale om et kopiband, men det lader ikke til at Acting Like Alex lader sig begrænse af det faktum. Her er nemlig tale om et danseorkester, som leverer både sange, sceneshow og musikalitet på højde med de originale kunstneres evner.

Hvor end Acting Like Alex har optrådt, har modtagelsen været positiv, og bandet er endda beskrevet som et kopiorkester i absolut særklasse. Det er udstrålingen og den professionalisme dette danseorkester går på scenen med, som har gjort publikum og arrangører trygge ved at overlade dem scenen.

De seks medlemmer i Acting Like Alex kan hurtigt blive til flere, hvis du ønsker at sætte trumf på ved at udvide dette danseorkester med yderligere tre blæsere og tre dansere. Men også uden denne udvidelse giver Acting Like Alex de allerbedste musikhits fra 80’erne, 90’erne og helt op til i dag. Hits du oprindeligt kender med stjerner som Robbie Williams, Roxette, Thomas Helmig, Bryan Adams, Nephew og mange flere.

Den store succes som danseorkester med kopinumre har blandt andet medført at Acting Like Alex har optrådt ved Langelandsfestival 2009 og en lang række andre kendte open air koncerter i hele Danmark. Men selvom dette danseorkester er vant til at optræde for publikummer i tusindvis, trives bandet også med at give den gode musik fuld udblæsning ved mindre eller private fester.

ACTING LIKE ALEX består af:
Morten Møller – sang
Pil Jørgensen – sang
Jesper Beese – guitar/kor
Ulrik Lindorf C. – bas/kor
Morten Vinding – keyboard/kor
Jazper Lindenhoff – trommer

Pressen skrev:
“Fantastisk sceneoptræden”
“Bragende dygtige”
“Meget overbevisende”
“Der var stjernestøv over koncerten”
“Kopi-hits udført med fuld skrue”
“Høj, høj energi”


Repertoire

Udpluk af repertoire:
100 dage - Thomas Helmig/Medina
10000 nights of thunder - Alphabeat
Bag duggede ruder - TV-2
Blame it on the Boogie - Jackson 5
Broken Strings - James Morrison
Danmark - Gnags
Deep Sleep - Nabiha
Den jeg elsker - Sanne Salomonsen
Den Lille Løgn - Sanne Salomonsen
Drenge som mig - Johnny Deluxe
Fascination - Alphabeat
Feel - Robbie Williams
Hold the line - ToTo
I will survive - Gloria Gaynor
I'm so exited - Pointer Sisters
Jeg ta'r imod - Thomas Helmig
Kom tilbage nu - Danseorkestret
Let me entertain you - Robbie Williams
Livin' on a prayer - Bon Jovi
Love Supreme - Robbie Williams
Malene - Sys Bjerre
Moving on up – M People
Mr. Swing King - Gnags
Nephew - Ordenspoliti
Ordenspoliti - Nephew
Ramt i natten - Lizzie
Ræven og Rønnebærne - TV-2
Shame Shame Shame - Shirley & Company
She Bangs - Rickey Martin
Shine - Take That
Stupid man - Thomas Helmig
Summer of 69 - Bryan Adams
Taxa – Sanne Salomonsen
The look - Roxette
We are family - Pointer Sisters
When you’re gone - Bryan Adams
Video Video - Brix
You to me are everything - Sunzet
og mange mange flere…

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu