All Night Long - Kopiband

All Night Long

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Med All Night Long kan du se frem til et genhør med en masse kendte hits og ikke mindst en lang række af “one hits wonders”.

Bandet består af 4 professionelle musikere, og der kan evt. suppleres med en kvindelig sangerinde. Musikken bliver fremført med stor spilleglæde, og du kan glæde dig til en aften på dansegulvet, hvor der bliver skrålet med på sange, som du troede, du havde glemt.


Repertoire

All Night Long spiller blandt andet følgende sange:

All Night Long - Lionel Richie
Angels - Robbie Williams
Bad Moon Rising - Creedence Clearwater Revival
Brown Eyed Girl - Van Morrison
De første kærester på månen - TV2
Den jeg elsker - Søs Fenger / Thomas Helmig
Det er mig der står herude - Thomas Helmig
Down On The Corner - Creedence Clearwater Revival
Faith - George Michael
Footloose - Kenny Loggins
For evigt - Volbeat
Have I Told You Lately - Van Morrison
Have You Ever Seen The Rain - Creedence Clearwater Revival
Hey Jude - The Beatles
Highway To Hell - AC/DC
Hotel California - The Eagles
Hvalen Valborg - Shubidua
I mine øjne - Lis Sørensen
I Wanna Dance With Somebody - Whitney Houston
I Want To Break Free - Rasmus Seebach
I Still Haven't Found - Queen
I'm Yours - U2
Ironic - Jason Mraz
Jeg tager imod - Alanis Morisette
Jeg vil la' lyset brænde - Thomas Helmig
Johnny B. Goode - Ray-Dee-Oh
Just The Way You Are - Chuck Berry A Bruno Mars F
Kim Larsen medley - Kim Larsen
Hvis din far - Gasolin
Midt om natten - Kim Larsen
Kom tilbage nu - Tøsedrengene
Kvinde min - Gasolin
Lidt i fem - Rasmus Seebach
Love Is All Around - Wet Wet Wet
Me Marry You - Bruno Mars
Mona Mona - Søren Kragh Jacobsen
Moves Like Jagger - Maroon 5
Mr Swing King - Gnags
Nine To Five - Dolly Parton
No Woman No Cry - Bob Marley
So Lonely - Police
On A Long And Lonely Night - Sko/Torp
Proud Mary - Tina Turner
Purple Rain - Prince
Silverflame - Dizzy Mizz Lizzy
Stand By Me - Ben E. King
Summer Of 69 - Bryan Adams
Surfin' USA - The Beach Boys
Sweet Child O' Mine - Guns 'n' Roses
Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd
The Joker - Steve Miller Band
Thinking Out Loud - Ed Sheeran
Under stjernerne på himlen - Rasmus Seebach
Walking On Sunshine - Katrina & The Waves
With Or Without You - U2
Wonderful Tonight - Eric Clapton
You Can Call Me Al - Paul Simon
You Never Can Tell - Chuck Berry


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular