Anders Gøttsch Trio

Anders Gøttsch

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Anders Gøttsch er nok et kendt ansigt for de fleste efter adskillige optrædener på landsdækkende TV. Bl.a. er Anders tidligere vinder i kategorien “voksensang” i det populære talentshow “Scenen er din”, som kørte på TV2. Senere nåede han langt i “The Voice”

Anders har en indtagende stemme og besidder en stor musikalitet og en evne til at leve sig helt ind i musikken. I Anders Gøttsch Trio bliver der kælet for detaljerne, og der er lækkert kor på mange af sangene. På scenen sørger musikerne for en god stemning. Det er derfor et populært band til både private fester og firmafester, hvor dansegulvet som regel hurtigt bliver fyldt.

Repertoiret er stort og alsidigt. Publikum er altid velkomne til at spørge, om bandet kan spille en bestemt sang. Kender de sangen, og kan de lære den på et halvt minut, spiller de den gerne, hvilket sker ofte.

Da det kan være svært at genskabe den energi, der er på scenen, i et lydstudie, har bandet valgt ikke at lave nogen studieindspillet demo. Læs i stedet for anbefalinger fra tidligere kunder herunder. Du kan dog se Anders fra nogle TV-optrædener på videoerne her på siden.

 

 

 


Repertoire

Kendte, dansable numre af bl.a.
Sko/Torp
Rasmus Nøhr
Backseat (Ivan Pedersen)
Rasmus Seebach
Tina Turner
Michael Bolton
Kim Larsen
og mange, mange flere.


Video


Anmeldelser

Bandet består af 3 meget imødekommende, punktlige og lydhøre unge mænd der giver alt, hvad de har i sig.
De var gode til at spille musik, der passede til målgruppen, var ligeledes fantastiske til at fange en stemning og lave variation over numrene.
Med et underholdende sceneshow og rigtig mange gode dansehit formåede de gang på gang at få dansegulvet fyldt.
… suverænt velspillende og underholdende band med en god lyd og en fin opsætning.

Ruth Svends Pedersen
Rigtig mange gange tak fordi I var med til at gøre vores bryllupsdag til en hel uforglemmelig dag! At du Anders sang \”du er\” i Ejsing kirke, pianisten under middagen og at I spillede op til dans, viste sig at være den HELT rigtige beslutning til vores bryllup.I gjorde det helt fantastisk! Musik valget var i top, noget man virkelig kunne danse og synge med på. SUPER! Flere at gæsterne har rost jer til skyerne! -så mon ikke vi ses engang igen! I var en stor del af vores dag, TAK!

Kasper og Sofie
Min mand og jeg vil gerne sige jer kæmpe stor tak for, at gøre vores bryllup til en helt igennem fantastisk fest. Folk hyggede sig og fik danset og sunget med på en masse dejlige sange. I har alle 3 et kæmpe talent. Alle incl pianisten under middagen er blevet rost til skyerne. Når der engang igen skal holdes fest, vil vi ikke bruge tid på nettet til at finde band. De er fundet :)
Endnu engang tusinde tak! Tak for den lille boogie woggie :)

Kærlig hilsen Henrik og Charlotte.

Tusind tak for Jeres dejlige musik til vores kobberbryllup. Det satte gang i hele familien og der er ros fra alle gæsterne :-)

Mange hilsner fra
Chris og Karen

 

…for os var det simpelthen fuldendelsen af et i forvejen helt igennem perfekt bryllup for vores datter og svigersøn. Alt I leverede, lige fra din sang i kirken over en velspillet og velafbalanceret dinnermusik v/pianomesteren og afsluttende med en endog til tider meget, meget levende dansemusik – for katten, hvor var det hele godt. Vi giver \”et stort 5-tal\” og anbefaler alle at booke jer ;-)

Hilsen fra John og Birgitte

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular