Casper Panduro Trio

Casper Panduro Trio

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Energi, spilleglæde og underholdning i absolut særklasse kendetegner Casper Panduro Trio.

Der er tale om rutinerede og top-professionelle musikere med mange år i branchen, så den store force er bredden i repertoiret, bestående af en bruttoliste på mere end et halvt hundrede numre.

Der spilles alt lige fra 50’er og 60’er rock’n’roll med The Beatles, Rolling Stones og Elvis til det bedste fra 70/80’erne med hits af Stevie Wonder, Dobbie Brothers og Donna Summer – selvfølgelig krydret med de danske ting fra Kim Larsen, Thomas Helmig, Danseorkestret osv. og frem til nutidens aktuelle kunstnere som Robbie Williams og Gavin DeGraw – blot for at nævne nogle få.

Der er der dermed sikret masser af god musik og rock’n’roll stemning uanset om det er på caféen, spillestedet, til privatfesten eller noget helt fjerde…

Casper Panduro Trio består af 3 musikere men kan udvides med f.eks. sangerinde og keyboard. Bandet har base i Århus men spiller i hele landet.


Repertoire

A Hard Days Night
All My Love - Rocazino
All Night Long - Lionel Ritchie
Angels - Robbie Williams
Blue Suede Shoes - Carl Perkins
Bonsoir Madame
Born to be wild- Steppenwolf
Brown Eyed Girl - Van Morrison
Burning Love
Den Jeg Elsker - Salomonsen/helmig
Fire - Bruce Springsteen
Highway to Hell - AC/DC
Hound Dog
I Don't Wanna Be - Gavin DeGraw
I Feel Fine
I saw her standing there - Beatles
I still havent found - U2
I'm a Believer
Jeg Tager Imod - Thomas Helmig
Johnny B Goode
Kiss - Prince
Kiss - Prince
Knocking on heavens door - Bob Dylan
Kom tilbage nu - Danseorkestret
Kvinde Min - Kim Larsen
Lay Down Sally
Life is a Rollercoaster - Ronan Keating
Long Train Running - Doobie Brothers
Midt om natten - Kim Larsen
Never Can Tell
Nu hvor du har brændt mig af - Helmig
Over My Shoulder - Mike & The Mechanics
Pride - U2
Proud Mary
Purple Rain - Prince
Susan Himmelblå
Suspecious Minds - Elvis
Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd
Ticket to ride - The Beatles
Tip of my Toungue
Twist and Shout - Beatles
Twist and Shout - Beatles
Use Somebody - Kings of Leon
Wonderwall - Oasis


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu