Daddy Said So - Kopiband fra Odense

Daddy Said So

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Med Daddy Said So er festen reddet!

De 4 musikere fra Odense byder, med pop- og rockklassikere fra de sidste 4 årtier, til dans med et enerigsk og professionelt show, hvor musikalsk overskud går hånd i hånd med spilleglæde og charme.

Daddy said So har med et hav af koncerter bag sig opnået ry for at være topunderholdende partyband. Bandet betager publikum overalt, hvor de spiller, med deres egne udgaver den lange række af pop- og rockhits, krydret med enkelte afstikkere til Blues- og Soulland. Og det gælder både til store firmafester og til mindre private arrangementer.

Daddy Said So består af 4 musikere og kan suppleres med keyboard. De har base i Odenses men spiller i hele landet.


Repertoire

Udpluk af Daddy Said Sos repertoire:
Angels - Robbie Williams
Bad Craziness - DAD
Bag duggede ruder - TV2
Brown Eyed Girl - Van Morrison
Burning love - Elvis Presley
Chariot – Gavin Degraw
Cottonfields – Creedence Clearwater Revival
Dagen efter dagen derpå - Thomas Helmig
Den allerførste gang - Innocent Blood
Det bedste til mig og mine venner - Gasolin
Dreamon - James Sampson
Drenge som mig – Johnny Deluxe
Feel - Robbie Williams
Follow Through – Gavin Degraw
Footloose - Temasangen fra filmen af samme navn
Fru Sauterne – Kim Larsen
Golddigger - Thomas Helmig
Gotta get Away from you - Thomas Helmig
Greased Lightning - Fra filmen Grease
Hello Mary Lou – Creedence Clearwater Revival
Hold on - Jamie Walters
Honkytonk woman - Rolling stones
Hot Fudge - Robbie Williams
Hot stuff - Donna Summer
Hvalen Hvalborg – Shubidua
Hvorfor går Louise til bal – Bamses Venner
I don't wanna Be - Gavin Degraw
I just died in your arms tonigh t- Cutting Crew
I saw her standing there - Beatles
I'll be there for you - Rembrandts
Jeg tager imod - Thomas Helmig
Johnny B. Goode - Chuck Berry
Jonathan -Back to back
Jump - Van Halen
Just a gigolo – David Lee Roth
Kom tilbage til mig - Danseorkesteret
Kommer nok hjem - Nokolaj og Piloterne
Kvinde min - Gasolin
Let me entertain you–Robbie Williams
Livin' la vida loca - Ricky Martin
Mustang Sally - Wilson Pickett
Nu hvor du har brændt mig af -Thomas Helmig
Oldtime rock'n'roll - Creedence Clearwater Revival
On a long lonely night - Sko/Torp
One-U2
Proud Mary - Ike & Tina Turner
Purple Rain - Prince
Rabalderstræde - Gasolin
Searching my soul -Vonda Shepard
Simply the best - Tina Turner
Sirenesangen - Gasolin
Soulman - Sam & Dave
Stupid Man – Thomas Helmig
Suspicious minds - Elvis Presley
Sweet home Alabama - Lynard Skynard
Vertigo - U2
Video video - Brix
Where ever you will go - The Calling
With Or Without You - U2
You can leave your hat on – Joe Cocker
…og meget meget mere

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu