Deluxeband

DeluxeBand

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Luksus kopiband

DeluxeBand er et af de mest velspillende kopibands i landet, bestående af topmusikere, kendt fra bl.a. The X-Factor Orchestra, Rasmus Seebach, Erann DD, Aura, Sys Bjerre med flere. Bandet har et enormt repertoire, som dækker de fleste stilarter og de fleste årtier.

DeluxeBand optræder i grundform som kvartet (bas, tromme, guitar og keyboard). 2 af musikerne synger, så der dækkes mange musikalske stilarter. Der kan udvides med f.eks. 2 smukke lead-/korsangerinder.

Desuden suppleres Deluxeband ofte med kendte solister som f.eks. Erann DD, Ida Corr, Søs Fenger, Bobo Moreno m. fl.

DeluxeBand fremtræder checket i stilet tøj og kan tilpasses enhver situation. Bandet er en kvartet , som ofte udvides med sangerinder og/el. kendte solister. De bor i Kbh. men optræder i hele landet.


Repertoire

DeluxeBand spiller bl.a.
Addicted to Love - Robert Palmer
All Night Long - Lionel Richie
Angels - Robbie Williams
Backstreet Boys Medley
Bad Craziness - D.A.D.
Blame It On The Boogie - Michael Jackson
Careless Whisper - George Michael
Dagen efter Dagen Derpå - Thomas Helmig
Den Jeg Elsker - Helmig/Fenger
Den røde Kjole - Thomas Helmig
Grenade - Bruno Mars
Hold The Line - ToTo
I Feel For You - Chaka Khan
I Kissed a Girl - Katy Perry
Igen og Igen - Nephew
Jeg Tager Imod - Thomas Helmig
Jeg’ i Live - Burhan G
Johnny B. Goode - Chuck Berry
Kom Tilbage Nu - Danseorkestret
Let Me Entertain You - Robbie Williams
Lidt I Fem - Rasmus Seebach
Life Is A Highway -
Moves Like Jagger - Maroon 5
On a Long Lonely Night - Sko/Torp
Play That Funky Music - Wild Cherry
Power of Love - Huey Lewis & The News
Run To You - Bryan Adams
Satisfaction - The Rolling Stones
She Loves You - The Beatles
Sledgehammer – Peter Gabriel
Summer of ’69 - Bryan Adams
Sådan Nogen Som Os - Poul Krebs
Teenage Dream - Katy Perry
The Look - Roxette
The Way You Make Me Feel - Michael Jackson
Whatya Want From Me - Adam Lambert
Would I Lie To You - Charles & Eddie
Wouldn’t it be good
You Never Can Tell - Chuck Berry
You’re The Voice - John Farnham


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular