Drenge på tur

Drenge På Tur

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

DRENGE PÅ TUR er et af Danmarks nye Partybands

I 2016 startede sanger Karsten Mathiasen og Trommeslager Mikkel Farsø bandet, som hurtigt fik stor succes.
Karsten har spillet i over 25 år og har mere end 3500 jobs med i bagagen. Mikkel har spillet freelance i 15 år, og har spillet med over 50 forskellige orkestre. Både som afløser og som fast trommeslager. Sammen spiller de med Guitaristen Mads Degn, samt bassisten Jens Sørensen.

DRENGE PÅ TUR har siden 2016, spillet over 150 koncerter og jobs, hvor de fleste er BYFESTER, BRYLLUPPER, FØDSELSDAGE, FESTIVALLER mm.

Bandet spiller meget bredt, og spiller både til de unge på 18 og de voksne på 70.
DRENGE PÅ TUR spiller alt fra Rasmus Seebach, Kim Larsen, Bryan Adams, Poul Krebs, Malurt, D:A:D, Johnny Madsen, Volbeat, Thomas Helmig, DanseOrkestret og meget meget mere.

DRENGE PÅ TUR har et stort setup af professionelt lyd og lys.
Skal DRENGE PÅ TUR spille til din næste fest? SÅ tøv ikke med at få et uforpligtende tilbud.


Repertoire

Achy Breaky
Achy Breaky Heart
All i wanna do is make love
All my love
Bonsior Madame
Dagen Før
Danmark
Don’t know much about
Ensomhedensgade
Flyvere
Forevigt
Friends in low
Fru Sauterne
Have you ever seen
Have you ever the rain
Hvalen Hvalborg
Hvis din far giver dig lov
Hvorfor går Louise
I’m your
It’s after dark
Jeg ringer på
Joanna
Johnny Be good
Jolene
Jutlandia
Kiss
Kom tilbage nu
Køb bananer
Langebro
Laugh n’a’half
Lay down sally
Luka
Midt om natten
Money for nothing
Mød mig i mørke
Nu hvor du har brændt
Purple rain
Sammen og hver for sig
Seems it never
SireneSang
Stjernenat
Stupid man
SuperLove
Susan Himmelblå
Sweet Home
Så længe jeg lever
Sådan nogen som os
Tarzan mama mia
The only thing that
Under Stjernerne
Venner kom og se
Video Video
Volvo B-18
Wuffeli wow


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular