Håndlangerne - kopiband fra Odense

Håndlangerne

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Håndlangerne – hele tre halvlege fulde af dansemusik

Når musikken spiller, flyver både danseskoene og tiden hurtigt afsted. Når Haandlangerne leverer musikken, er en af de mange fristende fordele derfor, at bandet spiller hele tre halvlege, så der er tid til at få alle budt op til dans ved familiefesten, firmafesten eller efter konferencen.

Dine danseglade gæster får en pause mellem hvert af de tre danse-sæt, hvor de kan nyde en drink, tørre sveden af panden og vælge nye dansepartnere til næste sæt. Det vil I alle sætte pris på, når musikken spiller, for Haandlangerne leverer musiske halvlege, som er proppet med hits og populærmusik, der får hele dansegulvet til at syde.

I bliver glade for de tre halvlege, for det vil være ærgerligt at skulle nøjes med mindre, når Håndlangerne går i gang.
Disse fire musikere, som tidligere spillede sammen under navnet PowerPlay, har hver deres egen musikhistorie at fortælle. I Håndlangerne leverer de et samlebånd af gyngende, rockende og swingende hits fra de mange musikalske genrer, de mestrer så godt.

De spiller populær rock, pop og rock´n´roll fra 1950erne og op til i dag, som alle kan synge med på – og når Håndlangerne skruer op for Gasolin, Gnags, Shakin Stevens og Elvis, kan man slet ikke lade være.


Repertoire

Håndlangerne spiller bl.a.

6 days on the road
6-3-4-5-7-8-9
A laugh and a half
A rockin’ good way
Ain’t it a shame
Bad craziness
Bad moon rising
Bonsoir madame
Boogie woogie rambler
Bring it on home to me
Browneyed girl
Burning love
Cheque book
Come undone
Cottonfields
Da doo ron ron
Devil in disguise
Don’t cry tonight
Early in the morning
Easy
Every breath you take
Fallen
Fortunate son
From hell to paradise
Garden party
Good golly miss Molly
Great balls of fire
Have you ever seen the rain
Hell ain't a bad place to be
Highway to hell
How long
I can't get enough of your love
I love a rainy night
I only wanna be with you
I saw her standing there
Jambalaya
Jihad
Johnny B Goode
Just the way it is
Knocking on heavens door
Lazy song
Learn to fly
Let’s work together/ rockin’ all over
Long as I can see the light
Maybellene I hofteholder
Mercury /folkevogn
Money for nothing
Mustang Sally
New old lady
Now I want her
Nutbush city limits
Only wanna be with you
Out of reach
Play that funky music
Proud Mary
Rude
Run to you
Runaway train
Sharp dressed man
Simply the best
Sleeping my day away
Some kind of wonderful
Summer of 69
Suspicious mind
Sweet child of mine
Sweet home Alabama
Sweet home Chicago
Sweet nothings
Sweetheart
The first cut is the deepest
The joker
The midnight special
The reason
The second you sleep
The things you said to me
Tip of my tongue
Try
Tutti frutti
Walking on water
Way down here
Whatever you want
Where ever you will go
Who'll stop the rain
Wicked game
Wildmans blues
Working for a living

DANSKE NUMRE
Bag duggede ruder
Be babalula
Blaffersangen
Carl og Ann-Katrin
Chinatown
Costa del sol
Dagen før
Den første gang
Det bedste til mig og mine venner
Du ser mig når jeg kommer
Fed rock
Flyvere i natten
For evigt
Goe gamle fru Olsen
Himmelhunden
Hvalborg
Hvis din far gir dig lov
I en lille båd der gynger
I mine øjne
Ikke mere tid
Inga, Katinka og smukke Charlie
Jeg har købt en guitar
Jeg vil lade lyset brænde
Joanna
Jyllingevej
Kom tilbage nu
Kommer nok hjem
København fra en dc-9
Lanternen
Lidt i fem
Malene
Mig og Molly
Nordhavn station
Nu hvor du har brændt mig af
Rita
Sirenesangen
Sommer på vej
Står på en alpetop
Superlove
Sømandspot
Så er den der
Ud under åben himmel
Udenfor sæsonen
Video, video
Vil du danse med mig
Wimmersvej
Øde ø
Åh Boogie-Woogie

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular