Kates Kitchen

Kates Kitchen

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

– sammensætter den helt rigtige musikmenu til festen!

Er du til pop/rock, soul og funky stuff? Kan du lide at danse. Og har du lyst til at vrikke måsen til nogle af de største hits fra 1970’erne og frem til i dag, så er det køkkenholdet fra KATES KITCHEN, der skal levere musikken til din fest.

Med KATES KITCHEN i musik-køkkenet kan du høre numre af blandt andre: Pharrell Williams, Adele, Pink, Bruno Mars, Stevie Wonder, Jackson 5, Tom Jones, Thomas Helmig, Rasmus Seebach, Earth, Wind And Fire, Danseorkesteret, Blues Brothers, Christopher & mange flere.

Menuen står altså på lækker, velspillet dansemusik, og hele herligheden serveres af fem dygtige, rutinerede musikere fra det aarhusianske musikliv. KATES KITCHEN har stor erfaring med alle typer arrangementer og har leveret musikken til alt fra firmafester, bryllupper, byfester, runde fødselsdage og lignende.

Det faste køkkenhold fra KATES KITCHEN kan udvides med to erfarne blæsere fra Aarhus Jazz Orchestra, der fyrer op under musikgryderne, og gør festen endnu mere funky. En anden god grund til at vælge KATES KITCHEN er, at du selv får lov til at sammensætte menuen ud fra vores lange repertoireliste. Repertoiret kan kombineres med deres søsterorkester, JAZZ KØKKENET, som består af de samme musikere.

Med KATES KITCHEN får du altså med andre ord veltilberedt dansemusik, som er smagt til, så den matcher lige præcis din smag. KATES KITCHEN kan medbringe lyd og lys til cirka 150 mennesker.

KATES KITCHEN består af:

 • Brian Uller – sang
 • Allan Dahl – trommer
 • Thomas E. Petersen – keys
 • Jeppe Corth – bas
 • Jacob Mogensen Guitar
 • Og på blæs…. Niels Nørgaard – basun og Jan Sørensen – trompet


Repertoire

BLAME IT ON THE BOOGIE ( JACKSON 5 )
CAN`T STOP THIS FEELING ( JUSTIN TIMBERLAKE )
CANT TAKE MY EYES OFF OF YOU ( FRANKIE VALLI )
CELEBRATION ( KOOL AND THE GANG )
COME TOGETHER ( BEATLES )
COSTE DEL SOL ( CV JØRGENSEN )
DET ER MIG DER STÅR HERUDE OG BANKER PÅ ( THOMAS HELMIG )
FOR ONCE IN MY LIFE ( STEVIE WONDER )
GET LUCKY ( DAFT PUNK/ PHARRELL WILLIAMS )
GORGY PORGY ( TOTO )
HAPPY ( PHARRELL WILLIAMS )
HONKY TONK WOMEN ( ROLLIN` STONES )
I DON`T NEED NO DOCTOR ( RAY CHARLES )
I SAW HER STANDING THERE ( BEATLES )
I SHOT THE SHERIFF ( BOB MARLEY )
I WISH ( STEVIE WONDER )
IN THE MIDNIGHT HOUR ( THE COMMITMENTS )
IRONIC ( ALANIS MORISETTE )
ISN`T SHE LOVELY ( STEVIE WONDER )
JAMBALAYA ( HANK WILIAMS )
JEG TAGER IMOD ( THOMAS HELMIG )
JUST THE TWO OF US ( BILL WITHERS )
KOM TILBAGE NU ( DANSEORKESTERET )
KYS BRUDEN ( TV2 )
LAST CHRISTMAS ( WHAM )
LET`S DANCE ( DAVID BOWIE )
MUSTANG SALLY ( THE COMMITMENTS )
NINE To FIVE ( DOLLY PARTON )
NO SUCH THING ( JOHN MAYER )
PEACE IN THE VALLEY ( SP, JUST OG FROST )
POWER OF LOVE ( HUEY LEWIS AND THE NEWS )
PREGNANT ( PHLAKE )
RABALDERSTRÆDE ( GASOLIN )
ROCKING AROUND THE CHRISTMAS TREE ( BRENDA LEE )
SANDSTORM ( RASMUS SEEBACH )
SAVE TONIGHT ( EAGLE EYE CHERRY )
SEPTEMBER ( EARTH WIND AND FIRE )
SEXBOMB ( TOM JONES )
SHAME SHAME SHAME ( S. ROBINSON )
SIRENESANG ( GASOLIN/T. HELMIG )
SO WHAT ( PINK )
STRIB NO MORE ( LUKAS GRAHAM )
STUPID MAN ( THOMAS HELMIG )
SUPERSTICION ( STEVIE WONDER )
SWEET HOME CHICAGO ( BLUES BROTHERS )
SWING KING ( GNAGS )
THAT`S THE WAY ( KC AND THE SUNSHINE BAND )
THERE IS NOTHING HOLDING ME BACK ( SHAWN MENDES )
TOLD YOU SO ( CHRISTOPHER )
VIMMERSVEJ ( BAMSES VENNER )
WAITING ON THE WORLD TO CHANGE ( JOHN MAYER )
WALKING ON SUNSHINE ( KATHRINE AND THE WAVES )
WHAT`S GOING ON ( MARVIN GAYE ) LAST CHRISTMAS ( WHAM )


Musik


Video


Anmeldelser

“Kates Kitchen – et fantastisk orkester der leverer varen! De formår at komme ud over scenekanten. Deres repertoire er super godt, det henvender sig til til alle i alderen fra 20 til 77 år. Kates Kitchen er et virkelig groovy orkester, der forstår at skabe god stemning og danseglæde hele vejen fra start til slut.”
Anmeldt af Jannie Lund d. 9. marts 2017.

“Vi havde booket Kates Kitchen, og de spillede til vores 2*40 års fødselsdag. Kates Kitchen leverede varen og sørgede for en perfekt stemning på dansegulvet fra start til slut. Vi giver dem vores bedste anbefalinger.”
Anmeldt af Lise P. d. 23. juni 2016

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular