Klaus og Servants

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Klaus & Servants er et af de mest efterspurgte navne indenfor dansk populærmusik. De har udgivet 41 albums og var i 2017 for 20. gang både backing og solister for de medvirkende i årets Slagerparade. Sanger Klaus Strand-Holm kan bookes i mange forskellige sammenhænge. F.eks. optræder han både solo og med band i forskellige størrelser.

Klaus og hans kone Karin Strand-Holm har i disse år stor succes med konceptet SYNG MED & TIP ET HIT med 8 planlagte shows på DK4 og ca. 100 årlige optrædener live.

Klaus og Servants optræder med stor succes med deres  FLOOR SHOW, hvor de går rundt blandt publikum og spiller og synger med trådløse mikrofoner. Det giver virkelig stemning, og der bliver som regel skrålet med for fuld hals.

Når musikerne spiller op til dans, er de kendetegnet ved gode og gennemarbejdede vokalarrangementer, højt humør og en perlerække af kendte hits, som det er svært at undlade at klappe med og synge med på.

Hvert år præsenterer Klaus & Servants et nyt show. I 2017 gælder det Melodi Grand Prix, hvor publikum kan opleve en kavalkade af de største og mest elskede hits fra de sidste 5 årtiers Melodi Grand Prix. Det populære show kan opleves med solister som f.eks. Jan Tellefsen, Anne-Mette Rix og Lise Haavik.

Klaus og Servants kan både spille under middagen og til dans. Ring eller skriv, og hør om de mange muligheder!


Video

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu