kompagniet

Kompagniet

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Der var du heldig! Du har lige fundet trioen Kompagniet (tidl. DMP Trio), der med sine 19 år på bagen og mere end 2000 koncerter under bæltet, om nogen, må siges at være et af Danmarks mest erfarne og topprofessionelle livebands.

Tag et ufatteligt stort repertoire, der omfatter alt, hvad du overhovedet kan komme i tanke om af både danske og udenlandske hits, tilsæt et ordentligt skvæt charme, en god portion kant og en knivspids nerve og du har opskriften på ikke bare en fest, men FESTEN!

Livet for kort til forglemmelige arrangementer med kedelige bands, der ikke formår at sætte gang i folk. Så gør det, du også skulle have gjort sidste gang, og book Kompagniet! Festen vil være reddet, allerede inden den er gået i gang

Kompagniet er en trio men kan opleves som duo eller kvartet, ligesom forsangeren Karsten Mathiasen også spiller solo. Bandet har base i Midtjylland men spiller i hele landet.


Repertoire

Kompagniet spiller bl.a.
A teenager in love – ukendt
Achy Breaky Heart – Billy Ray Cirus
All my love – Rocazino
All my loving – Beatles
Alle sømænd er glade for piger – Otto Brandenburg
Back to you – Bryan Adams
Bad moon rising – John Fogerty
Belive again – Brinck
Blaffersangen – Kim Larsen
Bonsoir Madame – Big Fat Snake
Brown eyed girl – Van Morrison
Bruge og bruges – Tøsedrengene
Dagen før/Madonna – Kim Larsen
Dance, Dance, Dance – Big Fat Snake
Elvis medley – Elvis
Fire – Bruce Springsteen
Flyvere I natten – Kim Larsen
Folkevognen – Shu-Bi-Dua
Fri som et forår – Poul Krebs
Frinds in low places – Garth Brooks
Fru Sauterne – Kim Larsen
Garden Party – Ricky Nilson
Heaven – Bryan Adams
Hvis din far gir dig lov – Kim Larsen
I´m yours – Jason Maraz
Isabella/Regndans – Danseorkestret
It´s a heartache – Bonnie Tylor
It´s after dark – DAD
Jeg ringer på Fredag – Keld And The Donkys
Jeg ved det godt – Rugsted & Kreutzfeldt
Jenter – Poul Krebs / Jo Nesbö
Joanna – Kim Larsen
Just seventeen – Beatles
Kald det kærlighed – Lars Lilholt
Kiss – Prince
København fra en DC9 – Peter Belli
Lay down Sally – Eric Clapton
Loch Lohmond – ukendt (irsk)
Lodi – John Fogerty
Luka – Susanne Vega
Marie Marie – Shakin Stevens
Marlene – Sys Bjerre
Mercedes Benz – Jannis Joplin
Morgendagens tåber – Poul Krebs
Mr. Jones – Counting Crows
Mustang Sally – Wilson Picket
Nanna – Kim Larsen
Never had it so good – Big Fat Snake
Ninna kære Ninna – John Mogensen
No peace like in heaven – Big Fat Snake
Nød lære nøgen kvinde - Shu Bi Dua
On the road again – Willie Nelson
One – U2
Prinsessen af Ålborg – Poul Krebs
Proud Mary – John Fogerty
Ring of fire – Johnny Cash
Rocking all over the world – John Fogerty
Save tonight – Eagle Eye Cherry
Sexchikane – Shu-Bu-Dua
Som tiden går – Michael Falch
Soul Sister – Train
Stand by me – Ben E. King
Still havn´t found - U2
Stupid man – Thomas Helmig
Står på en alpetop – Shu-Bi-Dua
Summer of 69 – Bryan Adams
Superlover – Malurt
Sweet home Chicago – Ukendt
Sømand om bord – Kim Larsen
Så længe jeg lever – John MogensenThat’s rock n roll – Eric CarmenThe only thing that looks good on me is you – Bryan Adams
This is my life – Kim LarsenTime of your life – Green Day
To mennesker på en strand – John Mogensen
Walk into my room – Sanne Salomonsen
Venner kom og se – BamseWhen you´re gone – Bryan Adams
Whiskey in the Jar – The Dublineers
Who´s gonna ride you wild horses – U2
Video Video - Brixx
Wild Rover – ukendt(irsk)Vimmersvej – BamseWonderfull tonight – Eric Clapton
Vågner I natten – Dodo and the dodo´s


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular