Papa's Out Late

Papa’s Out Late

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Papa´s Out Late er en professionel, alsidig og super sammenspillet trio med hang til klassisk blues og rock.

Musikernes håndværk er i orden, og spilleglæden er stor, når Papa´s Out Late får publikum op af stolene med deres råswingende musik, som f.eks. omfatter blues, energisk old school rock´n´roll, eller det mere funky stuff som f.eks. Stevie Ray Vaughan og D-A-D.

Papa´s Out Late har gennem årene spillet Nordjylland tyndt. Musikerne bor i Aalborg, og Papa’s Out Late har fungeret som fast band på bl.a. Latinerly i Viborg, Baghuscaféen i Frederikshavn, Pigen og Trompeten i Jomfru Anegade samt på på Skaw Pubben i Skagen, Jacobs Café i Skagen, Hyttefadet i Skagen m.m.

Musikerne er meget rutinerede og spiller/har spillet med bl.a.: Allan Olsen, Friars Point, Soulglo, Ronni Ström Band, Souvenirs og Junkyard Productions.


Repertoire

A hard days night
Ahr der
All shook up
Another brick in the wall
American boy
Back to black
Bad Craziness
Believe to my soul
Big yellow taxi
Billie jean
Blaffersangen
Blue suede shoes
Boogie on reggae woman
Born to be wild
Can´t always get what you want
Can´t buy me love
Clocks
Come together
could you be loved
Crazy
Daytripper
Den aller første gang
Det´mig der banker på
Drunk in the morning
Easy
Feel
Free falling
Gangsters paradise
Girl in oslo
Gimme some lovin'
Grapevine
Hey Brother
Hey ya´
Hit the road jack
Hvis din far gi´r dig lov
I need a dollar
I don't wanna be
I feel good
I got a Woman
I heard it through the grapevine
I'm yours
I shoot the sherif
I wish
Jeaulous guy
Joanna
Jump the gun
Kiss
Kvinde min
Let love rule
Laugh´n´half
Learn to fly
Let´s stay together
Lucille
Master blaster
Mercy
Message in a bottle
Midt om natten
Miss you
Moves like Jagger
My girl
No diggity
No woman no cry
One
Ordinary Things
Papa´s got a brand new bag
Personal jesus
Play that funky music
Please don´t stop the music
Queen of california
Rabalderstrædet
Rehab
Rolling in the deep
Roxanne
Satisfaction
Saw her standing there
7-N-Army/sexy back
Sex on fire
Sexy m.f.
Signed sealed delivered
Sirenesangen
Sir Duke
Sitting on the dock of the bay
Somebody, that I used to know
Something like Olivia
Stuck in the middle
Superstition
Sweet dreams
Take your mama
Ta´r imod
The Joker
Three little birds
Tip of my tongue
Tomgang
To the mountain
Use somebody
Uprising
Wicked game
Whats going on
What I say
With or without you
Wonderwall
Wonderfull world
You win´t seen nothing yet
You really got me


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular