Personlaet - kopiband fra Aarhus

Personalet

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Personalet sørger for musikunderholdning i topklasse.

Thomas Helmig, Elvis Presley, Kim Larsen, The Beatles, James Brown, Steve Miller band og The Rolling Stones er blandt bagmændene til nogle af de sange, som med garanti får alle ud på dansegulvet, og som får festen til at lette.

Bandet optræder som trio og kvartet og spiller, med personalechef Sune Grønkvist i spidsen, til alt fra små private fester til store firmafester. Personalet består af rutinerede, konservatorieuddannede musikere.
Et velspillende og rutineret personale stempler ind til din fest!


Repertoire

Abracadabra - Steve Miller Band
Ahr der - MC Einar
Alle sømænd - 4 jacks
Bag duggede ruder - TV-2
Billy Jean - Michael Jackson
Blaffersangen - Kim Larsen
Blame it on the Boogie - Jackson Five
Danmark – Gnags
De vilde kaniner – Gnags
Det er mig der står herude - Thomas Helmig
Get lucky - Daft punk
Halleluja - Ray Charles
Honkytonk Woman - Rolling Stones
I feel good - James Brown
Jeg ta'r imod - Thomas Helmig
Joanna - Kim Larsen
Kiss – Prince
Knocking on heavens door - Bob Dylan
Kom tilbage til mig –Danseorkestret
Kommer nok hjem – Nikolaj og Piloterne
Kongens have - Topgunn
Køb bananer - Kim Larsen
Lanternen - TV-2
Lay down Sally - E Clapton
Lay down Sally - E. Clapton
Let’s Dance - D. Bowie
Lidt i 5 – Rasmus Seebach
Locked out of heaven - Bruno Mars
Midnat i Europa - Thomas Helmig
Midt om natten - Kim Larsen
Money for Nothing - Dire Straits
Mustang Sally - Wilson Pickett
Nam nam - Shubidua
Proud mary - C.C.R
Purple Rain - Prince
Shape of You – Ed Sheeran
Sirenesangen - Gasolin
Sommer i Europa – Rasmus Nøhr
Sunshine Reggae - Laid Back
Superstition - Stevie Wonder
Sweet Home Alabama - Lynard Skynard
Sweet home Chicago - Robert Johnson
Så længe jeg lever - J. Mogensen
Thats allright mama - Elvis Presley
The Joker - Steve Miller Band
The moves like Jagger - Maroon 5
This love - Maroon 5
To mennesker på en strand - J. Mogensen
Told you so - Christopher
Tomgang - Shaka Loveless
Uptown Funk - B. Mars
Vimmersvej - Bamse
Wipeout - The Ventures
You Never can Tell – Chuck Berry


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular