Poplicity

Poplicity

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Poplicity… er et århusiansk kopiorkester, der spiller til enhver fest, hvor dansegulvet skal fyldes. Alle kan feste og synge med, når perlerækken af hits bliver fyret af — der er noget for enhver smag. Repertoiret er et bredt udvalg af de mest populære ørehængere og hits fra de sidste 30 år. Her kan bl.a. nævnes kunstnere som Michael Jackson, Pointer Sisters, Robbie Williams og Aplhabeat.

Orkestrets solide og erfarne besætning spiller med overskud og spilleglæde, og sammen med bandets to udadvendte og levende sangere leverer orkesteret et professionelt show på et højt musikalsk niveau. Repertoiret er et bredt udvalg af de mest populære ørehængere og hits fra de sidste 30 år. Her kan bl.a. nævnes kunstnere som Michael Jackson, Pointer Sisters, Robbie Williams og Alphabeat.

Poplicity spillede til Det Naturvidenskabelige Fakultets julefest, hvor de fik 300 mennesker til at danse som aldrig før. På et tidspunkt var baren så tom, at vi troede at folk var begyndt at tage hjem. Men det viste sig, at stort set alle var på dansegulvet. Der var mange positive tilbagemeldinger fra festens deltagere…..Poplicity er et superband, der absolut kan anbefales“.
Tom Viberg Frans, Det Naturvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet

Ved skolens 50 års jubilæum havde vi fornøjelsen af at feste til fed Poplicity-musik. Fra det øjeblik bandet gik på scenen og til det sidste ekstranummer, var der fuld fart på, og man havde på intet tidspunkt lyst til at forlade dansegulvet! De 5 gutter og gudinden i Poplicity leverede en bred vifte af fantastisk musik, godt humør og stort nærvær….de er dygtige, charmerende og topproffesionelle.
Lotte Mikkelsen, Presseudvalg og lærer, Vorrevangskolen

Fra det øjeblik de indtog scenen, var dansegulvet fyldt helt op – også af de, der normalt ikke danser. Med et alsidigt repertoire var der noget for enhver smag, og alle havde mulighed for at synge med på den ene ørehænger efter den anden. Fed udstråling, seje stemmer og en fantastisk performance – Poplicity er helt sikkert en succes!
Sine Krabbe Lindgaard, IT Gruppen A/S

“”Forrygende musik”, “festligt band”, “det svingede”, “dejlige unge mennesker” og “dem kan I godt booke til næste år…..” Dette er nogle af de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået på Poplicity. Og hele festudvalget er klart enige!
Mette Gilberg Kjær, Danske Bank


Repertoire

Udpluk af Poplicity's repertoire:
Afrika - Div. kunstnere
All night long - Linoel Richie
All that she wants - Ace of Bace
As - George Michael (Stevie Wonder)
Blame it on the boogie - Jackson Five
Call me Al - Paul Simon
Celebration - Kool & The Gang
Crazy - Gnarls Barkley
Danmark - Gnags
Den jeg elsker - Thomas Helmig & Søs Fenger m.fl.
Den lille løgn - Sanne Salomonsen
Det er mig der står herude og banker på - Thomas Helmig
Don´t look for love - Shirley & Jonas Winge Leisner
Én for alle & Re-Sepp-Ten VM-medley
Fascination - Alphabeat
Get Lucky - Daft Punk
Hjertet ser - Karen Busck & Erann DD
Hot Stuff - Donna Summer
Hurtful - Erik Hassle
I don´t wanna be - Gavin DeGraw
I´ll be there there for you - The Rembrandts
I´m so excited - Pointer Sisters
I´m yours - Jason Mraz
I wanna dance with somebody - Whitney Houston
I will survive - Gloria Gaynor
Jonathan - Back To Back
Jeg vil la´ lyset brænde - Ray Dee Ohh
Kom tilbage nu - Danseorkestret
Kun for mig - Medina

Let me entertain you - Robbie Williams
Lidt i fem - Rasmus Seebach
Lovefool - The Cardigans
Mercy - Duffy
Midt om natten - Kim Larsen
Mr. Vain - Culture Beat
My secret lover - Private
Nu hvor du har brændt mig af - Thomas Helmig
On a long lonely night - Sko/Torp
Regndans - Danseorkestret
Re-Sepp-Ten
Rock DJ - Robbie Williams
Rock your body - Justin Timberlake
Rock with you - Michael Jackson
Rhythm of the night - Corona
September - Earth Wind And Fire
Sing it back - Moloko
Something beautiful - Robbie Williams
Something to talk about - Bonnie Raitt
Sweat - Inner Cirkel
Tager imod - Thomas Helmig
The look - Roxette
This love - Maroon 5
Vi to - Medina
Walkin´ on sunshine - Katrina & The Waves
When you´re gone - Bryans Adams & Mel C


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu