Rockspot - Kopiband fra Svendborg

Rockspot

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Skal festen for alvor rocke til rock’n’roll eller blød rock, så er dansebandet Rockspot det perfekte match.

Rockspots koncept bygger på et alsidigt repertoire på ca. 300 numre og koncerter, der er 100 % live.
Rockspot brænder for at vise publikum, at den mangeårige erfaring i branchen bestemt ikke har lagt en dæmper på bandets passion for musik.

Medlemmerne i Rockspot har deres spidskompetencer inden for musik af Beatles, Creedence Clearwater og Stevie Wonder. Som band spiller Rockspot også de sjælfulde covernumre samt ægte rock’n’roll hits fra kunstnere som Elvis, Chuck Berry og Jerry Lee Lewis.

Dette er dog kun et lille udvalg af de specialiteter, som Rockspot kan byde ind med ved festlige lejligheder.
Rockspot har altid fingeren på pulsen og spiller derfor den form for musik, der komplimenterer den aktuelle feststemning.

Rockspot består af:
Jan Schønemann: Guitar og sang
Asbjørn Bech Jessen: Klaver og sang
Esben Hansen: Trommer og sang


Repertoire

Rockspot spiller bl.a.
All my loving - Beatles
Black night - Deep Purple
Burning Love- Elvis
Cant by me love - Beatles
De første kærester på månen - TV2
Down on the corner - Creedence Clearwater
Eight days a week - Beatles
Fed Rock - ShuBiDua
Feel - Robbie Williams
Fire - Bruce Springsteen
Girl from Ipanema - A.C. Jobim
Great balls of fire - Jerry Lee
Have you ever seen the rain - Creedence Clearwater
Honky Tonk Woman - Rolling Stones
Hungry Heart - Bruce Springsteen
I cant stop loving you - Ray Charles
I saw her standing there - Beatles
Isent she lovely - Stevie Wonder
Jailhouse Rock - Elvis
Jamaica Farewell - Trad.
Jeg har købt en guitar - ShuBiDua
Johnny B Goode - Chuck Berry
Jumping Jack Flash - Rolling Stones
Karbad Baby - ShuBiDua
Kom tilbage til mig - Danseorkestret
Kvinde min - Gasolin
Lady Madonna - Beatles
Lay down sally - Eric Clapton
Lanternen - TV2
Lousille - Little Richard
Nutidens unge - TV2
Obla di Obla da - Beatles
Proud Mary - Tina Turner
Sir Duke - Stevie Wonder
Smoke on the water - Deep Purple
Stand by me - John Lennon
Sålænge jeg lever - John Mogensen
Teenager in love - Dion
To get lucky - Pharrel
Tryk på - ShuBiDua
Unchain my heart - Joe Cocker
Wonderful tonight - Eric Clapton
Who'll stop the rain - Creedence Clearwater
You are the sunshine - Stevie Wonder
Øde Ø - Rasmus Seebach

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu