Sideburns

Sideburns

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Til en god fest hører der god musik. Vel at mærke musik spillet så det passer til festen. Sideburns leverer orgelfri, levende musik som skaber gang i den. Men alle fester er forskellige og gang i den kan være flere ting. Festen kan kræve at man spiller højt og virkelig trykker den af. En fest kan også kræve at man spiller mere afdæmpet, selvfølgelig uden at man taber intensiteten.

Sideburns leverer et repertoire bestående af en bred vifte af rock- og pophits fra de seneste 5 årtier. Og måske vigtigst af alt, så spiller bandet repertoiret på en måde der passer netop til din fest. 

Variationen i musikken kan også bestå i at de spiller delvist (eller helt!) akustisk til festen.


Repertoire

Always on my mind – Elvis

Bad moon rising – Creedence clearwater Revival
Breakfast at tiffany’s – Deep Blue Something
Brown eyed girl – Van Morrison
Bonsoir madame – Big fat snake
Byens hotel – Kim Larsen

Chariot – Gavin Degraw
Criminal Mind – Lukas Graham
Call me Al – Paul Simon

Don’t look back in anger – Oasis
Down on the corner – Creedence Clearwater Revival

Englishman in New York – Sting
Every breath you take – Police

Faith – George Michael
Fight for your love – Big fat snake
Fire – Bruce Springsteen
Follow through – Gavin Degraw
Feel – Robbie Williams
Follow through – Gavin Degraw

Garden Party – Rick Nielson

Have you ever seen the rain – Creedence Clearwater Revival
Heart of Gold – Neal Young
Honky tonk – Rolling Stones

I saw her standing – Beatles
I Wanna wake up with you – Erann DD
I Want to break free – Queen
I’m yours – Jason Mraz

Jeg tar imod – Thomas Helmig

Kiss – Prince
Kom tilbage nu – Danseorkesteret
Kvinde min – Gasolin

Lay down Sally – Eric Clapton
Let her go – Passenger
Lodi – Creedence Clearwater Revival

Mr. Jones – Counting Crows
Mustang Sally – The Commitments
Morrison, Dylan og Elvis – Poul Krebs

Nineteenhundredandyesterday – DAD

On a long lonely night – Sko & Torp
Out of time – Rolling Stones
One – U2

Perfectly lonely – John Mayor
Regndans – Danseorkesteret
Proud Mary – Creedence Clearwater Revival
Road to hell – Chris Rea
Rocket brothers – Kashmir

Save tonight – Eagle-Eye Cherry
Sexbomb – Tom Jones
She was a sweetheart – Henning Stærk
Stand by me – Ben E. King
Stuck in the middle with you – Stealers Wheels
Sweet home Alabama – Lynard Skynard
Sådan nogen som os – Poul Krebs
Står på en alpetop – Shubidua
Sitting waiting wishing – Jack Johnson

Tequila sunrise – Eagles
The Joker – Steve Miller Band
The mighty quinn – Manfred Man Earth Band

Unchain my heart – Joe Cocker

When we stand together – Nickelback
When You Walk In The Room – Sanne Salomonsen
With or without you – U2
Wonderwall – Oasis

You can leave your hat on – Joe Cocker
You’re not alone – Mads Langer
You’re sixteen – Ringo Starr


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular