Starscream

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Er du til rock?

Starscream spiller hits med hovedvægt på de store rocknavne fra start 90’erne. Det gælder bl.a. kunstnere som Pearl Jam og Soundgarden og desuden navne som U2, Oasis, Kings Of Leon, D.A.D, Robbie Williams og mange andre. Der vil dog også være afstikkere til nutidens store stjerner som f.eks. Justin timberlake.

Med forsangeren Niko i forgrunden har Starscream Jam Band spillet mere end 400 koncerter siden 2006 i Danmark, Sverige og i store dele af Sydeuropa. Med denne store rutine er der garanti for en sikker, rutineret og professionel optræden.

På en aften i selskab med Starscream Jam Band får du lejlighed til at synge med på de kendte og dansevenlige hits fra bl.a. Bruce Springsteen, Bob Dylan, Pearl Jam, Jeff Buckley, Dave Matthews Band, The Police, Bryan Adams, REM, Robbie Williams og U2. Men helt sikkert også nyere artister som The Fray, Lifehouse, Justin Timberlake, Plain White T’s og MANGE flere…

Fakta om Starscream Jam Band
Starscream Jam Band optræder som duo, trio eller kvartet.
Bandet har base i København men spiller i hele landet.
• Bandet har eget lydanlæg til selskaber op til ca. 150 personer.
• spillelængde: 3x45min. eller 2x70min.
• opstilling: 1,5 time inden koncerten
• Starscream Jam Band spiller evt. som akustisk duo under middagen.


Repertoire

Dette er et udpluk af repertoire. Der udvides løbende med nye numre.

Beautiful Day (U2)
Billie Jean (MICHAEL JACKSON)
Breakfast at Tiffany’s (DEEP BLUE SOMETHING)
Chasing Cars (SNOW PATROL)
Come Undone (ROBBIE WILLIAMS)
Don’t Look Back In Anger (OASIS)
Every Breath You Take (THE POLICE)
Fast Car (TRACY CHAPMAN)
Free Falling (TOM PETTY)
I Must Have Been Love (ROXETTE)
I Walk The Line (JOHNNY CASH)
I’m Yours (JASON MRAZ)
It’s After Dark (DAD)
Knocking On Heavens Door (GUNS ‘N ROSES)
Let Me Entertain You (ROBBIE WILLIAMS)
Living On A Prayer (BON JOVI)
Losing My Religion (REM)
Luka (SUZANNE VEGA)
Mr. Jones (COUNTING CROWS)
No Woman, No Cry (BOB MARLEY)
One (U2)
Pride (U2)
Revolution (TRACY CHAPMAN)
Ring of Fire (JOHNNY CASH)
Save Tonight (EAGLE EYE CHERRY)
Sex On Fire (KINGS OF LEON)
Sleeping My Day Away (DAD)
Slow Dancing In A Burning Room (JOHN MAYER)
Stand By Me (BEN E. KING)
Summer of ’69 (BRYAN ADAMS)
The Day After Tomorrow (SAYBIA)
The Look (ROXETTE)
Two Princes (SPIN DOCTORS)
Use Somebody (KINGS OF LEON)
Viva La Vida (COLDPLAY)
What Goes Around (JUSTIN TIMBERLAKE)
Where Ever You Will Go (THE CALLING)
With Or Without You (U2)
Wonderwall (OASIS)

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu