Superband - Book fedt partyband fra Aarhus

Superband

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

– sprudlende popband med hang til klassikere

Bandet, som tidligere hed “Clark Kent and The Superband”, har valgt et navn, som siger alt. Musik handler om at underholde. Superband er et topprofessionelt og sprudlende band, der er kendt som ét af landets bedste livebands.

Med et glimt i øjet og et smil på læben brager de 5 charmerende superhelte gennem lydmuren med et varieret repertoire af hits fra de seneste årtier. Festdeltagerne kan skråle med på velkendte popsange fra bl.a. Queen, Michael Jackson, Kim Larsen, Bryan Adams, U2 og Gavin Degraw. Man kan kort sagt nyde såvel de gamle som de nye klassikere sammen med Superband, der står klar til at give festen et musikalsk løft. Som bandet selv siger: You’ll have a kryptonight – just wait and see.

Superband kan efter ønske udvides til et 6, 7 eller 10-mands orkester. Arrangøren vælger selv konstellationen. Vælg korpigerne, The Lois Lanes, eller blæserne i The Metropolis Horns. Eller vælg begge dele. Superband kan desuden bookes med kendt sanger som gæstesolist.

Superband består af 5-10 musikere. Grundstammen på 5 musikere er:

 • Mark Dixon: Vokal/guitar
 • Anders Lauritzen: Guitar/kor
 • Thomas Albrechtsen: Keys/kor
 • Martin Ahm Nielsen: Bas/kor
 • Eddi Jarl Sørensen: Trommer/kor

Bandet har base i Århus men spiller i hele landet.
Spillelængde: 2x80min.


Repertoire

1. All night long Lionel Richie
2. Angels Robbie Williams
3. CC Rider Elvis Presley
4. Celebration Kool & the gang
5. Chariot Gavin Degraw
6. Crush Gavin Degraw
7. Den første gang Innocent Blood
8. Den jeg elsker Sanne
9. Den lille løgn Sanne
10. Easy lover Phil Collins
11. Empty house Big Fat Snake
12. En at blive som Hobo Expressen
13. Everything I do (I’ll do it for you) Bryan Adams
14. Fight for your love Big Fat Snake
15. Hey Jude The Beatles
16. Hold the line Toto
17. I don’t wanna be Gavin Degraw
18. I feel good James Brown
19. I still haven’t found… U2
20. I wanna dance with somebody Whitney Houston
21. I will survive
22. I’m so excited
23. I’m still standing Elton John
24. Jambalaya H Williams / SP Just
25. Johnny B. Goode Chuck Berry
26. Jolene Dolly Parton
27. Jyllingevej Kim Larsen
28. Kom tilbage nu Danseorkesteret
29. Life is a highway Rascal Flatts
30. Living for the city Stevie Wonder
31. Long train running
32. Michael Jackson Medley Michael Jackson
33. Midt om natten Kim Larsen
34. Mig og Molly Kim Larsen
35. Morrison Dylan og Elvis Poul Krebs
36. Mustang Sally The Commitments
37. Never can tell C Berry / Sp Just
38. Nine to five Dolly Parton
39. On a long and lonely night Sko & Torp
40. Place your hands Reef
41. Proud Mary Tina Turner
42. Queen-Medley Queen
43. Sad songs Elton John
44. Shackles
45. Shake your tail feather The Blues Brothers
46. Somebody Bryan Adams
47. Something got me started Simply Red
48. Something happened… Phil Collins
49. Summer of 69 Bryan Adams
50. Sunshine of your love Cream / E Clapton
51. Suspicious Minds Elvis Presley
52. Sweet home Alabama Lynyrd Skynyrd
53. Sweet home Chicago The Blues Brothers
54. Take your mama Scissor Sisters
55. Tarzan mamma mia Kim Larsen
56. That’s alright mama Elvis Presley
57. The one and Only Chesney Hawkes
58. Time of my life Dirty Dancing
59. Toxic Britney Spears
60. T-r-o-u-b-l-e Travis Tritt
61. Unchain my heart Joe Cocker
62. Walking in Memphis Marc Cohn
63. We build this city Jefferson Starship
64. You’re the voice John Farnham

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu