Tributeband

Tributeband

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Vil du have en skøn, musikalsk oplevelse til din næste fest? Hvis ja, så book Tributeband!

De 4 bandmedlemmer i Tributeband udgør en musikalsk palet, idet de hver især er rodfæstet i så forskellige genrer som jazz, blues, rock’n’roll og bigband. Tributeband hylder denne forskellighed, når takten slås an til danske og udenlandske evergreens. Disse får således et tvist af mange stilarter. Bandet spiller alt fra 50’erne og frem til nutidens største hits. (Elvis Presley, Michael Jackson, Thomas Helmig, Bruno Mars og Rasmus Seebach etc.).

Der bliver både mulighed for at få rørt danseskoene eller danset kind mod kind, når Tributeband spiller covernumre som ”Blue Suede Shoes” og ”Three Times A Lady”.

Tributeband gør en dyd ud af at tilpasse deres repertoire til den enkelte begivenhed. Det er kendetegnende for bandet, at de gerne vil og kan spille ved alle lejligheder.


Repertoire

Aya - Spaceship
Back to back - Jonathan
Basim - Cliche Love Song
Billy Joel - Uptown girl
Blues Brothers - Everybody
Blues Brothers - Shake your tailfeather
Bruno Mars - Treasure
Bryan Adams - Summer of 69
Carl Perkins - Blue suede shoes
Chuck Berry - Johnny b Goode
D.A.D - Bad craziness
Del Amitri - Roll to me
Det Brune Punktum - Ud i det blå
Doobie Brothers - Long train running
Earth, Wind and Fire - September
Ed Sheeran - Thinking out loud
Elton John - I'm still standing
Eric Clapton - Before you accuse me
Gary Moore - Still got the blues
Gasolin - Det bedste til mig og mine venner
Gasolin - Det var Inga, Katinka og Smukke Charlie
Gasolin - Flyvere i natten
Gasolin - Rabalderstræde
George Michael - Faith
Hanson - Mmbob
Innocent Blood - Den allerførste gang
INXS - Mystify
Jacob Sveistrup - Jeg tænder på dig
Jason Mraz - I'm yours
Jerry Lee Lewis - Great balls of fire
Joe Cocker - Unchain My Heart
John Mayer - Route 66
Justin Bierber - Sorry
Kim Larsen - Den allersidste dans
Kim Larsen - Om lidt
Lionel Ritchie - Easy like sunday morning
Little Richard - Good golly miss Molly
Lynyrd Skynyrd - Sweet home Alabama
Magic - Rude
Maroon 5 - This love
Michael Jackson - Billie Jean
Michael Jackson - The girl is mine
Nephew - Igen igen og
Nice Little Penguins - Flying
Otto Brandenburg - Sømandsangen
Pat Ballard - Mr. Sandman
Pharrel Williams - Happy
Phil Collins - You can't hurry love
Pointer Sisters - I'm so excited
Queen - Crazy little thing called love
Rascal Flatts - Life is a highway
Rasmus Seebach - I mine øjne
Rasmus Seebach - Under stjernerne på himlen
Rasmus Seebach - Øde Ø
Rasmus Seebach . Olivia
Ray Charles - Hit the road jack
Reef - Place your hands
Ritchie Valens - La bamba
Robbie Williams - Angels
Robbie Williams - Hot fudge
Robbie Williams - Let me entertain you
Roger and Moore - Volvo B18
Roxette - The look
Sam Smith - Stay with me
Sko/Torp - On a long lonely night
Stevie Wonder - I wish
Stevie Wonder - Isn't she lovely
Stig Rossen - Danser rock danser rul
Take That - Back for good
The Real Thing - You to me are everything
The Rembrants - I'll be there for you (Friends theme)
Thomas Helmig - Det er mig der står herude og banker på
Thomas Helmig - Ta'r imod
Toploader - Dancing in the moonlight

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular