Trio Himmelblå

Trio Himmelblå

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Hitparaden uden ende!

De tre unge fyre i Trio Himmelblå har set parketgulve danset til flis over hele landet. Et enormt repertoire med alt fra 50’ernes rock ‘n’ roll til de sidste nye radiohits samt et smittende humør og spilleglæde, der når ud over scenekanten, har gjort trioen til en fuldtræffer ved alskens privatfester og offentlige arrangementer. Drengene er ikke bange for at blande gammelt med nyt og leverer alt fra hårdtpumpende 80’er hits over klassikere som Pretty Woman til store, romantiske ballader. Alsidigheden vinder indpas hos alle generationer og sikrer, at både mormor og studenterne finder vej til dansegulvet.

Med en krystalklar og imponerende alsidig vokal i front kommer både de tempofyldte pop- og rockhits til deres ret, og ikke mindst de store ballader når helt ind under huden på publikum, hvorfor trioen især er populære ved bryllupper rundt om i landet. Der er ingen undskyldning for ikke få smurt sangstemmen og kridtet danskeskoene, når Trio Himmelblå er i huset. Der er dømt hits over hele striben og festmusik af bedste skuffe til sidste mand går hjem, når et af Danmarks festligste coverbands indtager scenen.


Repertoire

All My Love - Rocazino
Alt hvad hun ville var at danse – TV-2
American Pie
Angels – Robbie Williams
Bad moon rising
Bag de blå bjerge – Moonjam
Basket Case – Green Day
Blaffersangen
Blue Suede Shoes
Born to be wild
Brown Eyed Girl
Can't Buy Me Love - The Beatles
Chariot – Gavin DeGraw
Cocaine – J.J. Cale (Clapton/Cream)
Come When I Call – John Mayer
De do do do de da da da – The Police
Den jeg elsker – Sanne/Helmig
Det bedste til mig og mine venne
Det' mig der står herude og banker på
Don’t look back in anger – Oasis
Efterår (giv mig dine drømme, giv mig bare en)
En gammel flamme – Søs F
En som dig – Back to Back
Every Breath You Take
Eye of the tiger – Survivor
Fight For your love
Glory – Dizzy Mizz Lizzy
Good Love Is on the Way – John Mayer
Hard Day's Night
Have you ever seen the rain
Honky Tonk Women – Rolling Stones
Hvalen Valborg
I Don't Trust Myself (With Loving You) – John Mayer
I got a woman – Ray Charles (John Mayer/Jamie Foxx)
I’m Yours – Jason Mraz
Isn't she lovely
Jeg ta'r imod
Jeg ved det godt (men det’ for sent nu) – Rugsted/Kreutzfeldt
Johnny B. Goode
Jonathan – Back to Back
Kender du det (Mona Mona Mona)
King of Pain – The Police
Knockin' on heaven's door
Kom Tilbage nu
Kærligheden kalder – Sanne S
Køb bananer
København fra en DC-9 – Peter Belli
Lazy Song - Bruno Mars
Leaving on a jetplane
Long, lonely night - Sko/Torp
Message in a bottle – The Police
Midsommernat – Moonjam
Midt om natten
Millionær - Rasmus Seebach
Mustang Sally
Nu hvor du har brændt mig af
Ordinary Things - Lukas Graham
Pretty Woman
Pride (in the name of love) – U2
Proud Mary
Rabalderstræde
Runaway Train
Satisfaction
Save Tonight – Eagle Eye Cherry
She loves you – The Beatles
She will be loved
Sig du ka' li' mig
Silverflame – Dizzy Mizz Lizzy
Smukke Charly
So Lonely – The Police
Soft Dogs – D.A.D
Spring op, tag med - Rugsted & Kreutzfeldt
Stand By Me
Stifinder (Så' nogen som os)
Still haven’t found (what I’m looking for) – U2
Stupid Man – Thomas Helmig
Stærk Tobak
Summer of '69
Superstition – Stevie Wonder
Sweet Home Alabama
Tarzan Mamamia
This Love – Maroon 5
Tilfældigvis forbi - Rugsted & Kreutzfeldt
Unchain My Heart – Joe Cocker
Ud under åben himmel - Tøsedrengene
Waiting on the world to change – John Mayer
Walking on the Moon – The Police
Whatever You Want
Where the streets have no name – U2
Who can it be now – Men at work
Wild World – Cat Stevens (Mr. Big)
With or Without You – U2
Wonderful Tonight – Eric Clapton
Wonderwall

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular