Witness

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Du får det hele på én gang med Witness!

Partybandet er leveringsdygtig i en solid blanding af et repertoire af danske og udenlandske hits fra 50erne, 60erne, 70erne, 80erne, 90erne og frem til i dag.

Witness spiller med en glød og indlevelse, der giver de fantastisk godt udførte covernumre en ekstra dimension. De kendte dansehits og evergreens fra 60 års international musikskat er i sig selv et hit for ethvert publikum. Kort sagt er Witness garant for en liveoplevelse ud over det sædvanlige.

Udover at være et ekstremt velspillende orkester er Witness med en toptunet sceneoptræden indbegrebet af et energisk og underholdende danseorkester, der holder publikum på dansegulvet fra første til sidste tone. Samtidig er Witness i stand til at spille til bryllupper, fødselsdagsfester, firmafester… ja faktisk til hvilken som helst komsammen, hvor der skal være fest og god musik, som alle kender!

Den varierede sætliste er en imponerende tidsrejse gennem stilarterne og poprockens historie: Fra ABBA, Beatles, Elvis og Eric Clapton til Tina Turner, Sanne Salomonsen, Bonnie Raitt og mange, mange flere.

De 5 musikere i Witness har base i København men spiller i hele landet. Bandet kan evt. udvides med en ekstra sangerinde. Orkesterets pianist kan evt. spille under middagen.

 


Repertoire

Witness spiller bl.a.:

9 TO 5
ACHY BREAKY HEART
ADDICTED TO LOVE
AINT NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH
BLACK VELVET
BLAME IT ON THE BOOGIE
BRÆNDENDE LÆBER
CAN'T BUY ME LOVE
CAROLINE
CELEBRATION
DEN JEG ELSKER
DET ER MIG DER STÅR HERUDE
DIAMONDS
DIG OG MIG
DISCO INFERNO
DOES YOUR MOTHER KNOW
DONT LOOK FOR LOVE
EFTERÅR
EVERYTIME YOU GO AWAY
FIRE
FOOTLOOSE
HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN
HIMLEN RUNT HØRNET
I SAW HER STANDING THERE
I WANNA DANCE WITH SOMEBODY
I WILL SURVIVE
I WISH
I´LL BE THERE FOR YOU
I´M A BELIEVER
IM SO EXITED (Pointer Sisters)
IS´NT SHE LOVELY
IT AINT FOR THE MONEY
JALOUSI (Medina)
JEG VIL LA LYSET BRÆNDE
KOM TILBAGE NU
LADY MARMALADE
LAY DOWN SALLY
LET´S DANCE
LIDT I FEM
MAGI I LUFTEN
MAN IN THE MIRROR
MUSTANG SALLY
NIGHTLIFE
NU HVOR DU HAR BRÆNDT MIG AF
PLAY THAT FUNKY MUSIC
PRICE TAG
RETURN TO SENDER
RING RING
ROCK AROUND THE CLOCK
ROCKIN' ALL OVER THE WORLD
SHAME SHAME SHAME
SIGNED SEALED DELIVERED
SOMETHING TO TALK ABOUT
STAND BY ME
SWEET HOME ALABAMA
SÅDAN NOGLE SOM OS
THE BEST
TIME OF MY LIFE
UD UNDER ÅBEN HIMMEL
VALERIE (Amy Winehouse)
VEM VET
VENUS
WALKING ON SUNSHINE
WHEN A MAN LOVES A WOMAN
WHENEVER WHEREVER
WONDERFUL TONIGHT

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu