Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Trylleri med humor, nærvær og højt tempo

Anders Lassen er en erfaren tryllekunstner fra København. Han har stor erfaring med firmafester og familiefester, enten for et voksent publikum eller for både børn og voksne. Han laver både close up (trylleri helt tæt på) og stand up trylleri (forestilling for alle).

Evt. kan man få en kombination, hvor han lægger ud med en forestilling og slutter af med close up. Anders’s show er kendetegnet ved at være uhøjtideligt, tempofyldt og fuldt af humor og nærvær.

Anbefalinger:

“Kære Anders På vegne af hele Region Sjælland i Alm. Brand A/S, skal jeg hermed overbringe dig et kæmpe stort TAK. TAK fordi du leverede 1. klasses underholdning, som tog pusten fra os TAK fordi du med glimt i øjet, humor og masser af tempo drev gæk med os alle gang på gang med dine fantastiske tricks. Tak fordi du bragte masser af smil, glæde og latter frem hos os alle Og til allersidst…….. TAK fordi du bidrog til at vores sommerfest blev gjort til en uforglemmelig og fantastisk aften”
Martin Weber Kundeservicechef Alm. Brand i Roskilde

“Hej Anders Tak for i fredags – det var bare alle tiders!!! Tak for et rigtigt godt firma-arrangement. Det var en perfekt start på en god aften, og du begejstrede alle deltagerne med dine kombinationer af CloseUp-magi og stand-up-magi. Alle tricks var gennemførte, og vi snakker stadig om, hvordan det kunne lade sig gøre. Vi bliver nu nødt til at hyre dig en gang til for at se, om vi kan finde ud af, hvordan du gjorde… Vi ses helt sikkert en anden gang.”
Simon Bondeskov Nielsen MERCURY

“Kære Anders Tusind tak for din dejlige optræden d. 12 maj på Kongekilden, du var et brag af en succes og skabte stor glæde og måbende ansigter hos både de voksne og børnene. Du var bare helt eminent og fik fat i alle. Der blev grinet godt igennem, og du fik os virkelig til at spærre øjnene op – Du er en mester ud i trylleriet. Helt skønt var det også da du efter din optræden, spontant gav dig tid til at sætte dig med børnene og lave ballonhatte, ballonsværd og ballonhjerter – De elskede dig for det. Du fik mange ambassadører den dag. Endnu engang tak for en dejlig oplevelse.”
Christian Christensen

“Hej Anders Tak for sidst. Din optræden ved vores firmafest var en stor succes – jeg har udelukkende fået mange positive tilkendegivelser fra deltagerne! Alles holdning var, at det var et godt show og vi sad med fornemmelsen; hvordan gør han det? Et godt trylleshow kombineret med din overbevisende og humoristiske fremførelse. Tusind tak for en rigtig underholdende aften – vi vil klart anbefale dig til andre!”
Kate Hansen Novo Nordisk

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu