Anders Lund - Tankelæser

Anders Lund

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Tankelæser og tryllekunstner

Anders Lund er en tryllekunstner med bopæl i København. Han optræder primært med tankelæsning og close up trylleri. Man vælger en af delene eller evt. en kombination.

Tankelæsning
Et show med tankelæsning er utroligt underholdende og fascinerende. Anders forudsiger publikums handlinger og tanker, og fortæller ting om deres fortid, han umuligt kan have kendt til på forhånd. Publikum sidder tilbage med spørgsmålet, om der virkelig findes en 6. Sans.

Tankelæsningsshowet er meget velegnet til større arrangementer med et stort publikum. Der bruges mange frivillige, hvilket er med til at skabe en rigtig god kontakt mellem Anders Lassen og publikum. Showet varer typisk 30-35 min.

Close up trylleri
Ved close up trylleri går Anders rundt blandt publikum og laver trylleri lige foran øjnene på dem. Det er en meget intens oplevelse for publikum, da det foregår lige foran øjnene på dem. Alligevel er det umuligt at gennemskue, hvordan illusionerne lader sig gøre. Close up kan ske ved bordene eller for et stående publikum ved f.eks. en reception eller messe.

Hej Anders.
Jeg vil gerne sige dig mange tak for dit imponerende, overbevisende og humoristiske show i går. Alle var begejstrede. Og fødselaren meget glad og begejstret. Endnu en gang tak Anders. Det blev lige præcist den succes jeg ønskede. Rigtig god søndag. Mange kærlige hilsner Allan

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu