Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Første klasses tryllekunstner fra Randers

Forestil dig, at ting forsvinder og dukker op lige for næsen af dig. Pludselig har du noget i hånden, som du ikke vidste af. Ole Larsen fra Randers er ekspert i close up trylleri, dvs. trylleri som foregår lige foran øjnene på deltagerne.

Ole Larsen tager ethvert publikum med storm. Både store og små forundres, overraskes og får et godt grin, når han optræder. Ole benytter bl.a. kort, reb, pengesedler, bolde og meget andet.

Ud over close up trylleri laver Ole Larsen også et forrygende stand up trylleshow, hvor alle underholdes på en gang. Dette varer ca. 30-40 min.

Hvis det ønskes, kan Ole evt. lave en kombination, hvor han efter et show laver close up ved bordene.

Mia´s konfirmation, Auning:
“Hej Ole, Vi vil gerne sige dig 1.000 tak for en suveræn god underholdning, til vor datter (Mia´s) konfirmation 22. april 2007… Din optræden var en kanon oplevelse, og Alle syntes at det var en super idé. Der er ingen tvivl om at vor “lille” overraskelse med et trylleshow faldt helt i ALLE gæsternes smag, uanset alder, for alle hyggede sig meget under dit show… Så endnu en gang tak for at du var med til at gøre Mia´s dag endnu mere uforglemmelig.”

Højstrupskolens SFO, Odense:
”Hej Ole… Det var et rigtig godt show… med masser af grin…;-) Både børn og forældre hyggede sig og du var rigtig god til at inddrage både børn og humor.”

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu