Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Trylleri på højt plan

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er ekspert i close up trylleri, og har tidligere været danmarksmester, sølvvinder i Nordiske Mesterskaber og opnået en flot fjerdeplads ved EM i netop denne disciplin.

Close up trylleri er disciplinen, hvor trylleriet foregår lige foran øjnene på publikum. Det er en fascinerende og meget stærk oplevelse, at se ting forsvinde og dukke op igen lige foran næsen på en, uden at man er i stand til at forklare, hvad der skete.

Rene Jensen elsker sit arbejde, og det er noget, man kan mærke som publikum. Rene er altid veloplagt, og hans optræden er, udover at være på højt teknisk niveau, kendetegnet ved nærvær og masser af humor. Publikum er altid sikker på både forundring og et godt grin, når Rene Jensen optræder.

Rene laver er også såkaldt stand up trylleri, et andet udtryk for et trylleshow for hele publikum. Flere fra publikum bliver inddraget i hans show, som er både fascinerende og hylende morsomt. Rene Jensen optræder for både virksomheder og private. Han optræder primært for voksne og familier, men han laver ikke børneshows.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu