Skal du lave underholdning til en konfirmation i Jylland?

Sange og taler er de to dominerende typer af underholdning til konfirmationer. Mange vælger da også gang på gang at ty til denne traditionelle underholdning, men hvis du for alvor vil overraske konfirmanden på den store dag, er der god grund til at tænke ud af boksen.

Leje af Jukebox i Østjylland

Skal du holde en fest i Østjylland? Så lad os levere underholdningen!
Hos Inbooking ved vi, at musik har en helt særlig evne til at skabe stemning. Efter vores mening er det derfor også en af de vigtigste punkter på tjeklisten, når der skal stables en god fest på benene.

Vi står for musik og underholdning til din fest

Til en god fest hører sig musik og underholdning. Men det er ikke ligegyldigt, hvad du vælger. Musikken skal passe til lejligheden og forsyne gæsterne med festlige, behagelige og stemningsfyldte toner. Underholdningen skal ligeledes vælges med øje for den specifikke lejlighed, så stemningen blandt gæsterne får taget til at lette af begejstring.

Hos Inbooking.dk hjælper vi dig med at få alle disse elementer til at gå op i en højere enhed, så både du og dine gæster får en oplevelse, I sent vil glemme.

Prisvenlig musik til din fest

Det er ingen hemmelighed, at det kan være rigtig dyrt at holde fest. Hos Inbooking tilbyder vi musik og underholdning i alle prisklasser. Vi har også de helt prisbillige løsninger til musik til din fest.

Inspiration til musik og underholdning til din fest

Hos Inbooking er vi eksperter i at hjælpe dig med at arrangere, den fest, du drømmer om. En fest hvor gæsterne er glade og stemningen høj. Måske drømmer du om en fest med et dansegulv fyldt af glade gæster, der danser helt til den lyse morgen?

Skal du bruge musik til din fest på Fyn?

Vil du have en skøn, musikalsk oplevelse til din næste fest? Book dit band her, hvis du søger musik til din fest på Fyn. Vi sørger for den bedste underholdning til din fest, og du kan vælge mellem et utal af musikgenrer. Herunder ses en ganske kort præsentation af de enkelte musik- & partybands fra Fyn.

Underholdning til bryllup

Gør dit bryllup uforglemmeligt med den rette underholdning

Et bryllup er en helt speciel anledning. Det er dagen, hvor to mennesker siger ja til hinanden, og hvor venner og familie samles omkring de to hovedpersoner for at fejre, spise og feste. Selvfølgelig skal festen være noget helt særligt, som både gæster og brudeparret husker, og derfor må der også godt være lidt ekstraordinær underholdning til brylluppet. Den slags har vi masser af erfaring med hos Inbooking, og derfor giver vi dig her en håndfuld idéer til underholdningen til dit bryllup.

Jukebox til fest

Fordelene ved jukebox udlejning

Hos Inbooking mener vi, at musikken har stor indflydelse på stemningen, når du og dine venner, kollegaer eller familie samles til julefrokost, familiefest eller andre festlige anledninger. Ligeledes er vi varme fortalere for musikalske indslag – og gerne nogle lidt anderledes nogle af slagsen. Derfor ser vi i følgende indlæg nærmere på fordelene ved at leje en jukebox til din fest.

Underholdning til konfirmation

Står du og skal planlægge en konfirmation?

Konfirmationssæsonen er over os – den stressende tid, hvor forældre styrter rundt for at få det hele til at klappe til deres barns store dag. For konfirmationen ER en stor dag, det er dagen, der symboliserer overgangen fra barn til voksen, og det er derfor en dag, hvor der gerne må ske noget helt specielt, som både konfirmanden og gæsterne vil huske tilbage på med glæde.

Bands i Sønderjylland

Book et band i Sønderjylland

Herunder ser du en lang række dansebands i Sønderjylland. Der er bl.a. bands fra Esbjerg, Fredericia mm. med musik for enhver smag, så dine gæster er sikret en sjov aften på  dansegulvet.

Ønsker du et større udvalg, så se evt. band i hele Jylland eller bands fra Sjælland eller Fyn. De fleste bands spiller i hele landet. Vi har også en del bands, som ikke fremgår af hjemmesiden. Så hvis du ikke umiddelbart finder det, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os. Det lykkes som regel at finde det rigtige band.

Vi anbefaler

Anders Gøttsch Trio

Anders Gøttsch Trio

Luksus kopiband fra Vejle med den suveræne sanger Anders Gøttsch, som er kendt fra TV. Et super velspillende band, som kræser for detaljen sikrer en god fest.

Black'n'Blue

Black'n'Blue

Black'n'Blue fra Esbjerg er et af de mest populære partybands i Vestjylland. Med hundredevis af firmafester på samvittigheden leverer de et iørefaldende repertoire med et checket sceneshow.

Dirty Guns

Dirty Guns

Dirty Guns fra Horsens har spillet langt over 1000 koncerter, og trykker den vildt af med gedigen rock'n'roll. Klassiske hits tilsat masser af el-guitar.

Festorkesteret

Festorkesteret

Festorkesteret er et populært danseband fra Esbjerg. De spiller en lang ræke af de mest populære dansenumre fra 60'erne frem til idag.

Metropol

Metropol

Metropol er et populært kopiorkester fra Trekantsområdet. De spiller et moderne repertoire af de største hits fra 80erne frem til idag.

Mikkel Og Modellerne Live

Mikkel Og Modellerne

Partyband fra Vejle som spiller dansevenlig musik af bl.a. Gasolin, Gnags og TV2 til Prince, Michael Jackson og Volbeat.

No. 1 Hits

No. 1 Hits spiller sange, som har toppet hitlisterne. De to forsangere (M/K) er i særklasse. Bbandet er i den øverste liga. Book dem, og oplev det selv.

Sing It Back - Kopiband fra Esbjerg

Sing It Back

Dansegulvet fyldes hurtigt, når Sing It Back fra Esbjerg går på scenen og spiller den ene publikumstræffer efter den anden fra navne som Gasolin, Helmig, Stevie Wonder, D-A-D, Danseorkesteret mm.

Sustain

Sustain er et rigtig godt partyband fra Esbjerg. Repertoiret består fortrinsvis af hits fra 80erne til idag. Bandet spiller energisk og formår at få musikken helt ud over scenekanten.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu