Bands i Sønderjylland

Bands i Sønderjylland

Herunder kan du se en lang række dansebands fra Sønderjylland. Der er bl.a. bands fra Esbjerg, Fredericia mm. Orkestrene spiller musik for enhver smag, så dine gæster er sikret en sjov aften på  dansegulvet.

Se deres video, repertoirelister og bandbeskrivelser. Så kan du i ro og mag finde det band fra Sønderjylland, synes bedst om. Ønsker du et større udvalg, så se evt. band i hele Jylland eller bands fra Sjælland eller Fyn. De fleste bands spiller i hele landet. Vi har desuden også en del bands, som ikke fremgår af hjemmesiden.

Så hvis du ikke umiddelbart finder det, du søger, eller hvis du har brug råd og vejledning, kan du til enhver tid kontakte os. Det er helt uforpligtende. Det lykkes som regel at finde det rigtige band.

Vi anbefaler

Anders Gøttsch Trio

Anders Gøttsch

Luksus kopiband fra Vejle med den suveræne sanger Anders Gøttsch, som er kendt fra TV. Et super velspillende band, som kræser for detaljen sikrer en god fest.

Black'n'Blue

Black'n'Blue

Black'n'Blue fra Esbjerg er et af de mest populære partybands i Vestjylland. Med hundredevis af firmafester på samvittigheden leverer de et iørefaldende repertoire med et checket sceneshow.

Dirty Guns

Dirty Guns

Dirty Guns fra Horsens har spillet langt over 1000 koncerter, og trykker den vildt af med gedigen rock'n'roll. Klassiske hits tilsat masser af el-guitar.

Festorkesteret

Festorkesteret

Festorkesteret er et populært danseband fra Esbjerg. De spiller en lang ræke af de mest populære dansenumre fra 60'erne frem til idag.

Metropol

Metropol

Metropol er et populært kopiorkester fra Trekantsområdet. De spiller et moderne repertoire af de største hits fra 80erne frem til idag.

Mikkel Og Modellerne Live

Mikkel Og Modellerne

Partyband fra Vejle som spiller dansevenlig musik af bl.a. Gasolin, Gnags og TV2 til Prince, Michael Jackson og Volbeat.

No. 1 Hits

No. 1 Hits spiller sange, som har toppet hitlisterne. De to forsangere (M/K) er i særklasse. Bbandet er i den øverste liga. Book dem, og oplev det selv.

Sing It Back - Kopiband fra Esbjerg

Sing It Back

Dansegulvet fyldes hurtigt, når Sing It Back fra Esbjerg går på scenen og spiller den ene publikumstræffer efter den anden fra navne som Gasolin, Helmig, Stevie Wonder, D-A-D, Danseorkesteret mm.

Sustain

Sustain er et rigtig godt partyband fra Esbjerg. Repertoiret består fortrinsvis af hits fra 80erne til idag. Bandet spiller energisk og formår at få musikken helt ud over scenekanten.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu