Bands fra Odense

Skal du holde fest i Odense, så se de forskellige bands herunder. Da de fleste bands spiller i hele landet, kan du også søge i bands fra FynSjælland og Jylland.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi svarer hurtigt på Email, og du kan også ringe.

Se bands fra Fyn herunder:

Acting Like Alice

Acting Like Alice

Acting Like Alice er et populært partyband fra Svendborg på Sydfyn. De fylder dansegulvet og får publikum til at bryde ud i spontan fællessang med en lang række populære dansehits.

Bad Boys Of Boogie Live

Bad Boys Of Boogie

Bad Boys Of Boogie er et højenergisk kopiband fra Odense. Er du til el-spade og rock'n'roll, så er dette det helt rigtige band.

Clazified

Clazified

Liveband og hyggepianist af højeste musikalske standard, udført af professionelle musikere. Musikerne er fra Odense.

Daddy Said So - Kopiband fra Odense

Daddy Said So

Daddy Said So fra Odense spiller en lang række populære sange fra de sidste 60 år. De erfarne musikere ved hvad der skal til for at fylde dansegulvet. De optræder med stor energi og spilleglæde.

Greatest Hits - Kopiband Fra Odense

Greatest Hits

Greatest Hits er et særdeles populært band fra Odense. De spiller en række iørefaldende hits fra fra 60'erne til idag. Der er både disco, soul, 80'er-pop mm.

Håndlangerne - kopiband fra Odense

Håndlangerne

Håndlangerne fra Odense spiller en lang række kendte popsange men tilsætter sangene en lille dosis rock'n'roll. Resultatet bliver en charmerende cocktail af energisk dansemusik.

Rockspot - Kopiband fra Svendborg

Rockspot

Rockspot fra Svendborg består af 3 dygtige og erfarne musikere, som ved præcis hvordan, man sætter gang i dansegulvet. Repertoiret består af en lang række pop- og rockklassikere.

The Hit House

The Hit House

The Hit House er en populær rock-trio fra Fyn, som spiller dansevenlige hits for alle elskere af rock og rock'n'roll.

Tributeband

Tributeband

Tributeband fylder dansegulvene overalt, hvor de spiller. Med en charmerende og energisk sceneoptræden skaber de en feststemning hver gang, de spiller.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu