Bands i Odense

Bands i Odense – Find nemt det rigtige band til festen!

Skal du holde fest i Odense, så se de forskellige bands herunder. Du kan se video, repertoirelister og beskrivelse af hvert enkelt band. Så kan du i ro og mag finde det orkester, der passer bedst til dit arrangement.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp. Det er helt uforpligtende. Vi gør det her hver dag og kan hurtigt vejlede dig til at finde det rigtige band til lejligheden.

Ønsker du et større udvalg, kan du også søge i bands fra FynSjælland og Jylland, da de fleste bands spiller i hele landet.

Se bands fra Fyn herunder:

Okholm og Pistolerne

Okholm og Pistolerne er et super velspillende partyband fra Odense. Forsangeren Søren Okholm hører blandt landets bedste. Repertoiret spænder vidt med pop- og rockhits fra de seneste 5 årtier.

Acting Like Alice

Acting Like Alice

Acting Like Alice er et populært partyband fra Svendborg på Sydfyn. De fylder dansegulvet og får publikum til at bryde ud i spontan fællessang med en lang række populære dansehits.

Bad Boys Of Boogie Live

Bad Boys Of Boogie

Bad Boys Of Boogie er et højenergisk kopiband fra Odense. Er du til el-spade og rock'n'roll, så er dette det helt rigtige band.

Clazified

Clazified

Liveband og hyggepianist af højeste musikalske standard, udført af professionelle musikere. Musikerne er fra Odense.

Daddy Said So - Kopiband fra Odense

Daddy Said So

Daddy Said So fra Odense spiller en lang række populære sange fra de sidste 60 år. De erfarne musikere ved hvad der skal til for at fylde dansegulvet. De optræder med stor energi og spilleglæde.

Håndlangerne - kopiband fra Odense

Håndlangerne

Håndlangerne fra Odense spiller en lang række kendte popsange men tilsætter sangene en lille dosis rock'n'roll. Resultatet bliver en charmerende cocktail af energisk dansemusik.

Rockspot - Kopiband fra Svendborg

Rockspot

Rockspot fra Svendborg består af 3 dygtige og erfarne musikere, som ved præcis hvordan, man sætter gang i dansegulvet. Repertoiret består af en lang række pop- og rockklassikere.

The Hit House

The Hit House

The Hit House er en populær rock-trio fra Fyn, som spiller dansevenlige hits for alle elskere af rock og rock'n'roll.

Tributeband

Tributeband

Tributeband fylder dansegulvene overalt, hvor de spiller. Med en charmerende og energisk sceneoptræden skaber de en feststemning hver gang, de spiller.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu