Lej en DJ eller et mobildiskotek

Find din DJ eller dit mobildiskotek her!

En dygtig DJ er forskellen på en OK fest – og en fest hvor gæsterne danser, til de styrter

Står du og skal holde en fest? Så er en professionel og dygtig DJ eller et mobildiskotek noget af det vigtigste for at sætte gang i festen og holde dansegulvet i gang. En DJ eller et mobildiskotek er oplagt til for eksempel en fødselsdag, et bryllup, en firmafest eller en konfirmation, og det rigtige musik som er tilpasset gæsterne er alfa omega. Hos Inbooking har vi nu i flere år leveret DJs og mobildiskoteker til både private fester og firmafester og vi ved derfor lige hvordan arrangementet skal skrues sammen, så det bliver en fest gæsterne sjældent vil glemme.

Vi har en række af landets allerbedste DJs i stald, og derfor tør vi godt love, at hvis ikke vores DJ lever op til det lovede til din fest, så får du pengene tilbage! Vi ved nemlig, at musikken og DJ’en er en meget vigtig faktor for, om en fest bliver en succes eller ej. Og vi samler på succes’er, hvilket du bl.a. kan se på vores mange gode referencer.

Erfarne DJ’s

billede dj

her kan du leje en dj

Den erfarne DJ læser publikum og sørger for at holde dansegulvet i kog. En god DJ kan fornemmer stemningen i rummet, så musikken hele tiden bliver tilpasset til det, som giver størst glæde og aktivitet på dansegulvet. Anledningen for festen har også stor betydning for, hvordan musikken skal være.

En bryllupsfest skal for eksempel gerne fylde rummet med kærlighed, romantik og glæde, så gæsterne og ikke mindst brudeparret får lyst til at danse tæt. Men en god og sjov fest handler også om et højt glædes- og energiniveau på dansegulvet, så dette skal en god DJ også være opmærksom på. Hvis en DJ formår at aflæse sit publikum rigtigt, vil dansegulvet blive fyldt på ingen tid, og stemningen vil blive løftet, så festen bliver fantastisk og uforglemmelig.

Kontakt os i dag på 70 88 44 86, og fortæl lidt om dit arrangement. Så finder vi en DJ, der matcher dine ønsker og behov. Vi spiller for eksempel til:

  • Firmafester og julefrokoster
  • Bryllupper, sølvbryllupper, konfirmationer, fødselsdag mm.
  • Skolefester og jubilæer
  • Sportsfester og klubarrangementer udendørs og i haller

Gør din fest til en success – Book din DJ her!

Mobildiskotek eller DJ?

Hos Inbooking kan du både leje en DJ og et mobildiskotek. Booker du et mobildiskotek, får du en DJ, der kommer ud med fuldt udstyr, det vil sige musik, lydanlæg, DJ-pult og eventuelt lys- og røgshow. Hvis du booker en DJ alene, så kommer han som udgangspunkt kun med sin musik og ikke andet. Det forventes derfor at arrangøren selv stiller lydanlæg, DJ-pult, lysshow med videre til rådighed. Har du ikke selv anlæg er vi gerne behjælpelige med at skaffe udstyr, der lever op til DJ’ens krav.

Kontakt os for råd og vejledning

Hos Inbooking hjælper vi dig til at finde den helt rigtige DJ eller mobildiskotek. Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller hjælper dig til at finde den helt rigtige DJ ud fra dine ønsker og behov. Hvad end du ønsker musik til en teenage-fest eller et guldbryllup, er vi leveringsdygtige. Alle vores dj’s har stor musikalsk bredde, så alle, uanset alder og smag, kan få en god fest.

Du er altid velkommen til at kontakte Inbooking for vejledning og råd. Du kan ringe til os eller sende os en besked gennem vores kontaktformular til højre på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at skabe de helt rigtige rammer for en vellykket fest, fyldt med musik, dans og godt humør.

 

Har du andre spørgsmål kan du kontakte os på mail@inmusic.dk eller finde os på adressen Adelgade 102A 8660 Skanderborg

 

 

 

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu