Leje af jukebox

Udlejning af jukeboxe i hele Østjylland.

Vi udlejer markedets bedste Jukebox, den danske Sir Juke.

En jukebox tilføjer et strejf af retro-stemning til dit selskab samtidig med, at den sørger for at holde festen kørende med musik hele natten lang. Dans til de sene nattetimer med en af vores mange jukeboxe, der med garanti vil blive festens midtpunkt, når folk skal sætte deres yndlingssange på.

Vi tilbyder gratis levering af Sir Juke og Sir Juke Retro i området Randers, Århus, Odder, Horsens, Skanderborg, Ry, Silkeborg, Hammel, Hinnerup mm. Skal du bruge en jukebox i andre områder, så spørg os endelig – Vi kan for det meste imødekomme dine ønsker, uanset hvor du bor!

Vil du spare penge?

Hent selv Sir Juke Light på en af følgende adresser:

Skanderborg: Adelgade 115, 8660 Skanderborg

Skødstrup: Engskovbakken 122, 8541 Skødstrup

Århus/Hasselager: Hovedvejen 4, 8361 Hasselager

– eller få den leveret mod tillæg

Lad Sir Juke styre musikken

Så kan du læne dig tilbage og nyde festen uden at skulle bekymre dig om hvorvidt musikken nu er god nok og om alle morer sig. Sir Juke spiller klaver-akkompagnement til gæsternes medbragte lejlighedssange, afdæmpet dinnermusik til spisning eller reception samt nye og gamle hits til dansegulvet. Hver måned suppleres maskinerne med de nyeste hits. Lad dine gæster vælge deres egen musik, eller lås jukeboxen med en PIN-kode, så kun du kan styre den.

Vælg mellem 3 modeller:

Sir Juke: Den moderne, opretstående jukebox i moderne stållook med lydkvalitet i topklasse.En klassiker, der altid sætter gang i festen. Denne model kommer altid med levering.

Sir Juke Retro: Den klassiske Würlitzer jukebox, som du kender, med indbygget digital Sir Juke-teknologi. Med andre ord: En moderne jukebox i klassisk design. Altid med levering.

Sir Juke Light: Den smarte, prisstærke bordmodel, som du selv kan hente hos en forhandler. Nøjagtigt samme indhold og funktioner som Sir Juke, bare mindre og bærbar.

En jukebox er en nem måde at få gang i den helt rigtige musik til din fest eller dit arrangement. Hvis du lejer en jukebox skal du ikke tænke på andet end at nyde festen og slappe af til den gode musik. Med en jukebox kan du indbyggede spillelister, så du både får den helt rigtige musik til middagen og den mere livlige og festlige musik, til når middagen er slut og dansegulvet skal indtages. På jukeboxen kan man vælge mellem et stort antal kategorier, så du kan få alt fra nye hits til gamle klassikere. Du kan derudover opsætte jukeboxen, så det kun er dig, der kan styre musikken.

Kontakt os

Hvis du leder efter leje af jukebox til dit bryllup, din fødselsdag eller en anden fest eller begivenhed, står vi hos Inbooking klar til at hjælpe dig. Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller en uddybning af vores produkter og services. Ring til os eller send os en mail via vores kontaktformular. Du kan også bestille en jukebox hurtigt og nemt med det samme. Alt hvad du skal gøre er at udfylde formularen her til højre, så sørger vi for resten. Vi glæder os til at høre fra dig. Hos Inbooking er leje af jukebox nemt og prisvenligt.

 

Sir-Juke-lightSir-Juke-med-lys-i-rødt-skærsirjukeretro
Sir Juke LightSir JukeSir Juke Retro
Dansk brugermenu
Pianist-funktion
DJ-funktion
Indbyggede spillelister
Touch-skærm
Digital teknologi
Musik-indhold5400 sange5400 sange5400 sange
Levering inkluderetTilkøb
Lav din egen spilleliste
DesignBordmodelModerneKlassisk
DiskolysTilkøbTilkøbTilkøb
MikrofonTilkøbTilkøbTilkøb
MP3-afspiller/PC kan tilsluttesTilkøbTilkøbTilkøb
Musik-indhold5400 sange5400 sange5400 sange
LydkvalitetFremragendeFremragendeUdmærket

Priser:
Sir Juke Light – selvhenter: kr. 1500 (kan leveres mod gebyr)
Sir Juke – leveret og afhentet: kr. 2500
Sir Juke Retro – leveret og afhentet: kr. 2.750

Kontakt:
Tlf. 2992 2090 – Tlf. 50 42 40 86
info@jukeboxpressen.dk

 

Hej,
Vi vil gerne sige mange tak.
For en ordens skyld vil jeg nævne, at jeg faktisk var ret forbeholden og usikker på om ”konceptet” med en jukeboks kunne fungere både lydmæssigt og hensigtsmæssigt.

Jeg vil indrømme det kørte som smurt, og jeres jukeboks var med til at gøre festen til en succes. Jeg vil bestemt overveje at vende tilbage igen – der er runde fødselsdage om hjørnet.

De bedste hilsner,
Bettina

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu