Book en Komiker

Find din stand-up-komiker her!

Vi leverer gode grin, underfundigheder og eftertanke til både firmaer og private.

Der er ikke noget der løfter stemningen som et godt grin, og vi vil godt udstede grinegaranti! Vi tilbyder stand-up-shows med nogle af landets suverænt sjoveste komikere i alle prisklasser. Lige fra de meget kendte som Anders ”Anden” Matthesen, Casper Christensen og Frank Hvam til de mange mindre kendte, men ultra talentfulde i laget under.

Er du på jagt efter en specifik komiker, som du ikke lige kan finde her på siden, så giv os et ring på tlf. 2992 2090. Vi har nemlig langt flere komikere i stald, end vi har plads til her på siden. Vi leverer blandt andet grin til:

  • Firmafester
  • Bryllupper
  • Konfirmationer
  • Events

Gør dagen sjovere! Book din komiker her!

Når du booker komiker: Vi har gjort Danmark til et lidt sjovere sted at være siden 2006 og leveret stand-up-komikere til et hav af arrangementer.

Vær opmærksom på, at de fleste af vores komikere har brug for et lydanlæg, når de kommer ud og optræder hos jer. Har I ikke selv et anlæg, så hjælper vi gerne med at skaffe et, så I får den helt optimale oplevelse med jeres stand-up-show.

Vi anbefaler

Mick Øgendahl

Book Mick Øgendahl - en af landets mest efterspurgte komikere!

Audrey Castaneda Stand Up Show

Audrey Castaneda

Audrey er kvinden fra TV-hittet Kvinder På Krisestien. Hun er hylende morsom og samtidig vedkommende.

Anders Stjernholm - Komiker

Anders Stjernholm

Anders Stjernholm leverer intelligent drengerøvshumor i en pågående, historiefortællende stil spækket med punch lines.

Simon Talbot

Simon Talbot er i besiddelse af et helt unikt, komisk naturtalent. Skæve observationer af livet krydres med et gakket kropssprog, en høj energi samt en formidabel evne til at improvisere.

Povl Carstensen

Povl Carstensen

Povl Carstensen er en rutineret komiker, som kendetegnes ved en intelligent, vedkommende og særdeles underholdende humor.

Ander Matthesen - Book Anden

Anders Matthesen

Anders Matthesen har en biddende skarp humor, som han bruger til at kommentere de ting i vores samtid og samfund, som han finder groteske eller forkerte.

Jacob Tingleff

Jacob Tingleff

Jacob Tingleff er en af landets sjoveste og mest erfarne komikere. Han har stået på scenen i årtier og har talrige TV-optrædener bag sig.

Uffe Holm - Book Uffe Holm

Uffe Holm

Uffe Holm er klassens frække dreng. Intet er helligt, når Uffe går på scenen. Som en af de mest erfarne stand up-komikere i landet er han garant for topunderholdning.

Morten Wichmann - Booking

Morten Wichmann

Morten Wichmann leverer altid et veloplagt og underholdende show med intelligente og skarpe jokes.

Heino Hansen . komiker

Heino Hansen

Heino Hansen er en af de mest lovende unge komikere i landet. Han har opnået stor popularitet via optrædener i både TV og radio.

Henrik Løjmand

Henrik Løjmand

Henrik Løjmand er et rigtig godt kort, når der skal serveres stand up comedy for de voksne. En af de mest undervurderede komikere i Danmark.

Rytteriet - Snobberne

Rytteriet - Snobberne

Rytteriet er en af de største succeser i de senere år. Prøv en Snobquiz med snoberne Poul og Fritz, eller oplev Den Lille Gumbas.

Mikkel Malmberg Booking

Mikkel Malmberg

Mikkel Malmberg er et skønt nyt stjerneskud på den danske standup-himmel. Oplev et intelligent, musikalsk og originalt standup-show med Mikkel Malmberg.

Claus Reiss

Claus Reiss's sækkepibeshow er et populært indslag til famile- og firmafester

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu