Pianist i Jylland

Smuk, musikalsk lydkulisse til din fest

Se udvalget af pianister i Jylland, og book nemt

Mangler du en pianist i Jylland? Nederst på denne side finder du nogle af de pianister, som vi anbefaler. Vi har langt flere end dem, så finder du ikke lige det, du søger, så kontakt os, og vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Alle vores pianister har stort erfaring med at spille diner-musik til forskellige arrangementstyper som f.eks. receptioner og private fester.

Se også pianister i:
hele landet – Sjælland – Fyn
Nordjylland – Vestjylland – Østjylland – Sønderjylland

Vi anbefaler

Dan Søndergaard

Dan Søndergaard er en konservatorieuddannet pianist fra Aarhus med stor erfaring som udøvende musiker. Hans repertoire er meget bredt.. Dan synger forøvrigt fremragende.

Hans Esbjerg - Pianist Ebeltoft

Hans Esbjerg

Hans Esbjerg, pianist fra Ebeltoft, er oprindeligt uddannet klassisk pianist men er faktisk en af landets bedste jazzpianister. Han spiller næste alt.

Helene Bak - Pianist Og Sanger

Helene Bak

Helene Bak er uddannet pianist fra musikkonservatoriet. Hun bor i Aarhus og spiller i hele landet. Hun har et bredt repertoire og er en fremragende sanger.

Henrik Nagstrup - Pianist Horsens

Henrik Nagstrup

Henrik Nagstrup fra Horsens er en af vores mest alsidige dinnerpianister. Hans spiller alt fra klassisk musik til pop, jazz, musical og evergreens.

Johannes Rodh Pianist Aalborg

Johannes Rodh

Pianisten Johannes Rodh fra Aalborg spiller et alsidigt repertoire af bl.a. mindre klassiske stykker, pop, jazz, filmmusik, musical mm.

Knud Erik Thrane

Knud Erik Thrane

Knud Erik Thrane fra Frederikshavn har spillet som hyggepianist i mange år. Han er uddannet organist og pianist og spiller både klassisk og rytmisk musik.

Lars Eeg Pianist

Lars Eeg

Mangler du en hyggepianist, så prøv Lars Eeg fra Skanderborg. Hans repertoire består af bl.a. jazz, musical, pop, evergreens, den danske sangskat mm.

mads bærentzen

Mads Bæhrentzen

Mads Bæhrentzen, pianist fra Aarhus, er specialist i jazz, men han spiller meget andeet indenfor de rytmiske genrer som f.eks. pop, musical, evergreens mm.

Mark Egebjerg Pianist

Mark Egebjerg

Mark Egebjerg er en erfaren pianist fra Esbjerg. Hans repertoire er bredt, og han har stor erfaring med at spille behagelig dinnemusik.

Martin Konge

Mangler du en pianist, så prøv Martin Konge fra Aarhus. Han spiller musical, klassisk, pop, jazz, evergreens mm. Han er uddannet på konservatoriet og har stor erfaring som selskabsmusiker.

Tonny Vorrberg

Tonny Vorrberg

Tonny Vorrberg er en konservatorieuddannet pianist fra Aarhus. Hans repertoire er meget bredt og spænder fra klassisk og musical til jazz og pop.

Ulrik Dahl Pianist

Ulrik Dahl

Ulrik Dahl, pianist fra Vejle, har mere end 25 års erfaring som selskabspianist. Du er derfor i trygge hænder, når du hyrer ham til at spille under middagen.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu