Pianist i Østjylland

Få en smuk lydkulisse til festen

Find og book nemt pianist i Østjylland

Leder du efter en pianist i Østjylland, så kan vi anbefale en række erfarne diner-musikere. Dem finder du nederst på denne side. De har alle en konservatorie-uddannelse og/eller mange års erfaring som hyggepianist.

Hvis du ikke kan finde den helt rigtige musiker, så prøv at ringe eller skrive til os, da vi repræsenterer en del andre pianister end dem, du finder her. Det lykkes i langt de fleste tilfælde at finde en dygtig pianist, som matcher ønskerne.

Se også pianister i:
hele landet – Sjælland – Jylland – Fyn
Nordjylland – Vestjylland  – Sønderjylland

 

Vi anbefaler

Dan Søndergaard

Dan Søndergaard er en konservatorieuddannet pianist fra Aarhus med stor erfaring som udøvende musiker. Hans repertoire er meget bredt.. Dan synger forøvrigt fremragende.

Hans Esbjerg - Pianist Ebeltoft

Hans Esbjerg

Hans Esbjerg, pianist fra Ebeltoft, er oprindeligt uddannet klassisk pianist men er faktisk en af landets bedste jazzpianister. Han spiller næste alt.

Helene Bak - Pianist Og Sanger

Helene Bak

Helene Bak er uddannet pianist fra musikkonservatoriet. Hun bor i Aarhus og spiller i hele landet. Hun har et bredt repertoire og er en fremragende sanger.

Henrik Nagstrup - Pianist Horsens

Henrik Nagstrup

Henrik Nagstrup fra Horsens er en af vores mest alsidige dinnerpianister. Hans spiller alt fra klassisk musik til pop, jazz, musical og evergreens.

Lars Eeg Pianist

Lars Eeg

Mangler du en hyggepianist, så prøv Lars Eeg fra Skanderborg. Hans repertoire består af bl.a. jazz, musical, pop, evergreens, den danske sangskat mm.

mads bærentzen

Mads Bæhrentzen

Mads Bæhrentzen, pianist fra Aarhus, er specialist i jazz, men han spiller meget andeet indenfor de rytmiske genrer som f.eks. pop, musical, evergreens mm.

Martin Konge

Mangler du en pianist, så prøv Martin Konge fra Aarhus. Han spiller musical, klassisk, pop, jazz, evergreens mm. Han er uddannet på konservatoriet og har stor erfaring som selskabsmusiker.

Tonny Vorrberg

Tonny Vorrberg

Tonny Vorrberg er en konservatorieuddannet pianist fra Aarhus. Hans repertoire er meget bredt og spænder fra klassisk og musical til jazz og pop.

Ulrik Dahl Pianist

Ulrik Dahl

Ulrik Dahl, pianist fra Vejle, har mere end 25 års erfaring som selskabspianist. Du er derfor i trygge hænder, når du hyrer ham til at spille under middagen.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu