Book en Tryllekunstner

Find din tryllekunstner her!

Gør firmaarrangementet eller den private fest magisk

Skal børnefødselsdagen have et ekstra twist, eller skal jeres produktlancering, teambuilding eller reception være ekstra fortryllende, så kan du hos os vælge mellem nogle af landets bedste tryllekunstnere. Nogle af dem kender du sikkert allerede fra TV. Andre er mindre kendte. Men fælles for dem alle er, at de leverer trylleri på et højt professionelt niveau.

En tryllekunstner til alle festlige lejligheder

Lige meget hvilken festlig lejlighed, der er tale om, er en tryllekunstner en sjov og anderledes form for underholdning. Du kan både booke en tryllekunstner til jeres firmafest, julefrokost, messe og teambuilding arrangement på arbejdet, men en tryllekunstner egner sig også rigtig godt til et privat arrangement som for eksempel en fødselsdag, en konfirmation, en børnefødselsdag eller en fastelavnsfest.

Uanset lejligheden står vi klar til at hjælpe dig med at booke den helt rigtige tryllekunstner til jeres arrangement. Kontakt os, og fortæl lidt om dit arrangement, så hjælper vi med at finde den tryllekunstner, der passer bedst til dit behov.

Skab en afslappet og åben stemning

Et trylleshow er en fascinerende oplevelse, som samtidig er en rigtig god ice breaker til fester, hvor alle ikke nødvendigvis kender hinanden. Derfor egner det sig især godt til for eksempel konferencer og store firmafester. Her kan et trylleshow hjælpe med at ryste folk sammen og åbne op for anderledes og spændende samtaler. Det kan være med til at sænke paraderne mod nye mennesker og skabe en intim og afslappet stemning. Efter et overraskende og forbløffende trylleshow af en professionel tryllekunstner vil alle gæster eller deltagere have en fælles referenceramme, som kan skabe grundlag for en god og åben stemning resten af dagen/aftenen.

Mange af vores tryllekunstnere vil også kombinere trylleriet med humor og komik, så lattermuskler også bliver aktiveret. Et trylleshow er nemlig ofte en blanding af komik, trylleri og entertainment. Og det vil kun medvirke til at give en endnu mere afslappet og uhøjtidelig stemning, som hjælper til at få samtalerne i gang.

Vi har kun de bedste tryllekunstnere

Når du booker en tryllekunstner hos os, så står vi inde for kvaliteten af den artist, der kommer ud til jeres arrangement. Vores artister er nøje udvalgt, da vi kun ønsker at tilbyde vores kunder det ypperste.

KategorierArrangementstype – Geografi – Målgruppe – Showtyper

Vi anbefaler

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu