Tryllekunstner til firmafest

– Lad en tryllekunstner løfte stemningen – Få et fælles grin!

Tryllekunstner Til FirmafestVed firmafesten er et indslag med en tryllekunstner en rigtig god ide. Det rammer bredt, og alle føler sig godt underholdt. Det er på en gang både sjovt og vildt imponerende. Man har altid noget at tale om bagefter, når man har oplevet en dygtig tryllekunstner.

Bryd isen

Specielt hvis mange af festdeltagerne ikke kender hinanden på forhånd, kan det fungere godt at indlede festen med en tryllekunstner, enten med et show eller med såkaldt “walk around trylleri”, hvor tryllekunstneren går rundt blandt folk og tryller helt tæt på. Det kunne f.eks. være mens, man fik velkomstdrink. Så er stemningen sat, og folk har noget at tale om og grine af efterfølgende.

Trylleri under middagen

Hvis man prioriterer den fælles oplevelse, skal man være et såkaldt stand up trylleshow, dvs. en forestilling for alle på en gang. Det varer typisk 30-40min. Her kan man forvente at få rørt lattermusklerne og samtidig blive forbløffet. Et show placeres typisk på et tidspunkt under middagen, mellem to retter, eller mens der drikkes kaffe. Der kan også indledes med et show.

En anden mulighed er close up trylleri, som går ud på, at tryllekunstneren går rundt ved bordene og underholder et bord ad gangen, typisk 5-10 min. ved hvert bord. Close up kan godt foregå samtidig med, at der spises, da det er så kort tid for hver person. Close up er meget intenst og gør normalt stort indtryk på de fleste mennesker, da det sker lige foran øjnene på en.

Man kan også vælge en kombination af stand up og close up, hvor der lægges ud med et show og derefter følges op af close up ved bordene.

Illusionsshow. Er I rigtig mange, kan det være, at I skal have et stort sceneshow med assistenter og store rekvisitter.

Tryllepræsten, Niels EnersenTryllepræsten Niels Enersen

Som noget helt særligt tilbyder vi “tryllepræsten”, Niels Enersen. Han har udviklet et unikt show, som bliver skræddersyet til jer ud fra informationer, han på forhånd har fået fra jeres virksomhed. Efter aftale bliver han præsenteret som f.eks. præsten, som skal udfordre medarbejderne på det etiske og moralske plan. Det hele begynder troværdigt, men bare vent! Læs mere her

Vi anbefaler

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - Kendt fra TV og er en af Danmarks aller bedste tryllekunstnere.
Sunny laver et suverænt show som er en blanding af magi, stand-up og tænkelæsning.
Læs mere.

Jan Hellesøe - Manipulationsekspert

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe, kendt fra TV, er manipulationsekspert. Med en blanding af hypnose, manipulation og optisk bedrag forføres selv de mest inkarnerede skeptikere

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Kristian Skovbo Tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Steen Pegani Tryllekusntner Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Morten Deurell Tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Klaus Mulbjerg Tryllekunstner

Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg er en af de mest rutinerede tryllekunstnere herhjemme. Han har vundet priser i både ind- og udlandet og har adskillige gange været på landsdækkende TV. Klaus har en sjælden evne til at læse sit publikum.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up og stand up magic.

Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm.

Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange år erfaring. Han optræder med med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Anders Lund - Tankelæser

Anders Lund

Anders Lund er tankelæser fra København. Han optræder med sit underholdende show for både private og virksomheder.

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittig sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

Michael Deutsch - Tryllekunstner

Michael Deutsch

Michael Deutsch er en af de dygtiske tryllekunstnere i landet. Han optræder som udbryderkonge, med mind control, med close up- og stand up trylleri.

Mikkel Severin - Tankelæser

Mikkel Severin

Mikkel Severin er en af de allerbedste tankelæsere i verden. Han optræder med et stærkt show, som på en gang fascinerer og forundrer publikum.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu