Tryllekunstner til fødselsdag

– Book en tryllekunstner til familiefesten, børnefødselsdagen eller voksenfesten!

Trylleri til fødselsdag

Mangler du underholdning til fødselsdagen? Så prøv en af vores tryllekunstnere!

Der er stor forskel på at optræde for børn, voksne elle et blandet publikum. Derfor er tryllekunstnerne inddelt i kategorier efter publikum.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilken tryllekunstner, der vil være bedst egnet til dit arrangement.

Børnefødselsdag

Til en børnefødselsdag er det altid et hit, når der kommer en tryllekunstner forbi. Man vil typisk vælge et stand up trylleshow (en forestilling for alle på een gang). Børnene vil som regel blive inddraget i forestillingen, og fødselaren vil få en central rolle og dermed få en helt speciel oplevelse for livet. Afhængigt af børnenes alder vil tryllekunstneren nogle gange lave med ballondyr bagefter forestillingen. Læs mere om tryllekunstner til børnefødselsdag eller tryllekunstner for børn

Voksenfødselsdag

Når fødselsdagen primært er for voksne, skal det være en anden type show. Se evt. tryllekunstnere for voksne. Tryllekunstneren kan lave walk around trylleri, mens I får velkomstdrink, eller han kan lave et stand up show eller close up ved bordene under middagen mellem 2 retter eller efter desserten.

Familiefødselsdag

Skal I holde familiefest, så er underholdning med en tryllekunstner et herligt indslag, som giver børn og voksne en sjov, fælles oplevelse, og der vil være en masse at tale om bagefter.

Mange tryllekunstnere laver familieshows, målrettet et blandet publikum. Det kan også være en mulighed at slutte af med ballondyr til de mindste. Så er alle aldersklasser dækket ind. Se forklaringer her.

Man kan også starte med et børneshow efterfulgt af close up ved bordene for de voksne.

Hvis du er i tvivl, så spørg os endelig!

Vi anbefaler

Kristian Skovbo Tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Niels Enersen Tryllekunstner

Niels Enersen

Niels Enersen er en erfaren tryllekunstner med speciale i close up trylleri. Desuden har han udviklet et unikt præsteshow, hvor han er udklædt som præst.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up og stand up magic.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Anders Lund - Tankelæser

Anders Lund

Anders Lund er tankelæser fra København. Han optræder med sit underholdende show for både private og virksomheder.

Kim Andesen Tryllekunstner

Kim Andersen

Kim Andersen er en helt unik tryllekunstner, som blander trylleri comedy - begge dele på højt niveau.

Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange år erfaring. Han optræder med med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Steen Pegani Tryllekusntner Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - Kendt fra TV og er en af Danmarks aller bedste tryllekunstnere.
Sunny laver et suverænt show som er en blanding af magi, stand-up og tænkelæsning.
Læs mere.

Morten Deurell Tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm.

Lasse Frederiksen - Cups

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen laver underholdende trylleri for især voksne (men børnene har det også sjovt). Vælg et show for hele forsamlingen eller close up trylleri for mindre grupper ad gangen.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu