Tryllekunstner til konfirmation

– Giv konfirmanden en magisk oplevelse for livet!

Tryllekunster Til KonfirmationLøft stemningen med en tryllekunstner til konfirmation

Det fungerer fantastisk godt med en tryllekunstner til konfirmation. Det giver alle en sjov, fælles oplevelse, som der vil blive talt om og grinet af resten af dagen og også længe efter.

Tryllekunstnerne, som vi anbefaler nederst på siden, har alle optrådt til utallige konfirmationer, og de fleste af dem tilrettelægger deres show, så konfirmanden får mulighed for at komme i centrum og dermed få en helt speciel og mindeværdig oplevelse.

Skyd festen igang med en tryllekunstner!

De fleste overvejer i første omgang at placere underholdningen under middagen, men faktisk er det meget almindeligt, og det virker rigtig godt, at lade en tryllekunstner ryste gæsterne sammen allerede inden middagen, f.eks. til velkomstdrink. Da vil han typisk gå rundt blandt gæsterne og trylle helt tæt. Det sætter gang i lattermusklerne og sætter gang i snakken helt fra festens begyndelse.

Trylleri under middagen

Under middagen kan man vælge enten en forestilling , stand up trylleri, eller close up hvor der bliver tryllet rundt ved bordene lige foran gæsterne. Det er også meget almindeligt med en forestilling efterfulgt af close up.

Close up giver den mest intense oplevelse, fordi trylleriet sker lige foran øjnene på dig, mens stand up trylleri giver alle den samme oplevelse på en gang.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge eller har andre spørgsmål, så ring eller skriv endelig!

Tryllepræsten, Niels Enersen

Hvis det skal være et helt unikt og skræddersyet show, så prøv Niels Enersen, Danmarks nok eneste uægte tryllepræst! Niels får på forhånd nogle oplysninger om konfirmanden og sammensætter ud fra disse en personlig og rørende ceremoni, som samtidig er vanvittigt morsom! Læs mere om tryllepræsten

Vi anbefaler

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Kristian Skovbo Tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittig sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up og stand up magic.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Klaus Mulbjerg Tryllekunstner

Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg er en af de mest rutinerede tryllekunstnere herhjemme. Han har vundet priser i både ind- og udlandet og har adskillige gange været på landsdækkende TV. Klaus har en sjælden evne til at læse sit publikum.

Anders Lund - Tankelæser

Anders Lund

Anders Lund er tankelæser fra København. Han optræder med sit underholdende show for både private og virksomheder.

Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange år erfaring. Han optræder med med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm.

Jesper Amstrup Bugtaler

Jesper Amstrup

Jesper Amstrup er bugtaler og tryllekunstner. Han optræder for primært for voksne, men der må gerne være børn til stede.

Lasse Frederiksen - Cups

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen laver underholdende trylleri for især voksne (men børnene har det også sjovt). Vælg et show for hele forsamlingen eller close up trylleri for mindre grupper ad gangen.

Miguel El Zorro

Miguel El Zorro, kendt fra TV og vinder af Pjerrots Tryllepris 2016, optræder både ved firmafester, familiefester og med et specielt børneshow til f.eks. børnefødselsdage, SFO mm.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu