Tryllekunstner i Aarhus

Book en dygtig tryllekunstner i Aarhus

Et professionelt og godt trylleshow er en fascinerende og spændende oplevelse. Kugler som forsvinder ud af den blå luft, kort der trylles frem, et ur som pludselig er væk og dukker frem et nyt sted, eller en due, som flyver ud af en tom hat. Trylleri og magi kombineret med humor og komik er underholdning på et højt niveau, som vil overraske og fascinere de fleste.

Hos Inbooking har vi et stort udvalg af professionelle tryllekunstnere, der står til rådighed for booking til dit næste arrangement. Alle vores artister er nøje udvalgt, og vi hjælper dig gerne med at finde den tryllekunstner, der egner sig bedst til dit arrangement, da der jo af indlysende årsager er forskel på, hvad en børnehave og hvad en seriøs virksomhed forventer af deres underholdning. Trylleri er underholdning til alle aldersgrupper, lad os hjælpe dig med booke en tryllekunstner til din næste fest i Århus eller omegn.

Herunder ser du nogle af vores mest populære tryllekunstnere i Aarhus og det østjyske:  Jesper Grønkjær, Steen Pegani og Kristian Skovbo.

Jesper har underholdt med sine tryllerier i det meste af verden, og er med sine over 250 shows årligt en af Danmarks mest rutinerede tryllekunstnere.

Steen er opfinderen af konceptet “Magisk Teambuilding”, hvilket altid er en succes i de danske virksomheder. Her får man både underholdning og et tættere samarbejde for pengene.

Kristian er med sin lune, jyske humor og fingerfærdighed en stensikker leverandør af gisp og grin, når publikum skal underholdes.

En tryllekunstner til alle festlige lejligheder

Hos os kan du finde en professionel og erfaren tryllekunstner til enhver lejlighed for både børn og voksne og til både firmaarrangementer og private fester og meget andet. En tryllekunstner kan for eksempel give en uforglemmelig oplevelse til jeres firmafest, julefrokost, messe og teambuilding arrangement, eller til jeres private arrangement som eksempelvis fødselsdagen, konfirmationen eller fastelavnsfesten.

Vores udvalg af professionelle tryllekunstnere er stort. Tryllekunstnerne fra resten af landet optræder gerne i Aarhus, og vi har mange flere end dem, du ser her på siden. Finder du ikke hvad du søger her på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os, og så finder vi en løsning på din efterspørgsel.

Gør arrangementet sjovt og uhøjtideligt

En tryllekunstner kan være med til at gøre festen eller arrangementet til den allermest vellykkede begivenhed, fordi det både indeholder latter, overraskelse, spænding og fascination. Ofte bliver tilskuerne også involveret, og det giver hurtigt en sjov og uhøjtidelig stemning, som kan mærkes resten af aftenen.

En dygtig tryllekunstner kan hjælpe til at gøre folk mere afslappet og åbne, og derfor er et trylleshow særligt oplagt til de arrangementer, hvor alle ikke nødvendigvis kender hinanden. Som publikum til et trylleshow kommer man tættere på hinanden og har en fælles referenceramme, som kan danne grundlag for samtale resten af aftenen. Hvor blev uret af? Hvor kom fuglen fra? Vores tryllekunstnere vil efterlade jer forundrede, men opløftede.

Ring til os i dag og få en snak med os om dine behov for underholdning, så hjælper vi dig med at booke den helt rigtige tryllekunstner til den helt rigtige pris til dit arrangement i Aarhus.

Leder du efter tryllekunstnere i andre dele af landet? Se også vores artister i:

NordjyllandVestjyllandØstjyllandMidtjyllandSønderjyllandhele landet

 

Vi anbefaler

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu