Tryllekunstner i Jylland

Find en tryllekunstner i Jylland til dit næste arrangement

En tryllekunstner kan gøre hele forskellen på, om aftenen får en sjov og afslappet stemning. Så hvis du skal holde et arrangement i Jylland kan en tryllekunstner give en spændende og anderledes form for underholdning. Du kan se vores store udvalg af tryllekunstnere, som gerne kommer til dit arrangement i Jylland, i bunden af siden.

Stort udvalg af tryllekunstnere i Jylland

Hos Inbooking har vi en lang række tryllekunstnere tilknyttet i Jylland. Her er en beskrivelse af et udvalg af vores tryllekunstnere, så du kan vurdere, hvem der vil passe bedst til dit næste arrangement i Jylland:

Tryllekunstneren Kristian Skovbo fra Horsens er efterspurgt til både firmaarrangementer og familiefester.

Jesper Grønkjær fra Aarhus er en af de mest populære og mest efterspurgte tryllekunstnere i landet. Han optræder for både børn og voksne.

Allan Jensen bor i Midtjylland og laver trylleshows og underholdning for både børn og voksne til firmaarrangementer og private festlige lejligheder.

Anders Lilleøre er en ung tryllekunstner, men har alligevel to år i træk vundet Aarhusmesterskabet i trylleri og DM i close up trylleri for 10-20-årige.

Anders Nissen holder trylleshows for både børn og voksne – både close up, stand up trylleri og eventuelt ballondyr til børnefesten.

Ballonklovnen Fubbi er en tryllekunstner for børn og også voksne.

Trylle Thomas er landskendt fra TV fra programmet “Danmark Har Talent”.

Jack The Hart laver trylleshows for voksne og børn helt ned til de allermindste til arrangementer som fødselsdage, polterabender og fester. 

Jesper Amstrup er både bugtaler og tryllekunstner. Hans primære målgruppe er voksne, men børn må også gerne være med. 

Dette var bare et lille udpluk af vores mange professionelle og erfarne tryllekunstnere, men læs mere om de enkelte tryllekunstnere i Jylland længere nede. Ud over de viste tryllekunstnere her på siden tilbyder vi desuden mange flere dygtige kunstnere. Så hvis du ikke finder den rigtige, så kontakt os gerne. Vi plejer at kunne hjælpe.

Du kan også søge efter landsdel eller større byer:

Nordjylland – Vestjylland – Østjylland – Midtjylland – Sønderjylland – hele landet

Aarhus – Aalborg – Esbjerg – Horsens – Vejle

Vi anbefaler

Allan Jensen

Allan Jensen er en ung, fremadstormende tryllekunstner fra Midtjylland. Han underholder både børn og voksne, firmaer og private.

Anders Lilleøre

Anders Lilleøre

Anders Lilleøre er en ung, fremadstormende tryllekunstner, der som den eneste nogensinde har vundet Aarhusmesterskab i trylleri 2 år i træk. Han har desuden vundet DM i close up trylleri for 10-20-årige.

Anders Nissen - tryllekunstner fra Fredericia

Anders Nissen

Anders Nissen fra Fredericia har optrådt for både børn og voksne siden 2001. Han laver både close up, stand up trylleri samt ballondyr, hvis det ønskes.

Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovnen Fubbi leverer god underholdning for børn og voksne. Duer og levende kaniner hører blandt bestandelene af hans show.

Jack The Hart

Jack The Hart

Jack The Hart laver trylleri for store og små samt ballondyr til de mindste. Målgruppe: børn, voksne, skoler, polterabend, fødselsdage mm.

Jesper Amstrup Bugtaler

Jesper Amstrup

Jesper Amstrup er bugtaler og tryllekunstner. Han optræder for primært for voksne, men der må gerne være børn til stede.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up og stand up magic.

Kim Andesen Tryllekunstner

Kim Andersen

Kim Andersen er en helt unik tryllekunstner, som blander trylleri comedy - begge dele på højt niveau.

Klovnen Micki - Trylleri og Ballondyr

Klovnen Micki

Klovnen Micki underholder de mindste (0-12 år) samt bl.a. skoler, familier og børnehaver med trylleri og ballondyr.

Kristian Skovbo Tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Lasse Frederiksen - Cups

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen laver underholdende trylleri for især voksne (men børnene har det også sjovt). Vælg et show for hele forsamlingen eller close up trylleri for mindre grupper ad gangen.

Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm.

rasmus-ebild-tryllekunstner

Rasmus Ebild

Rasmus Ebild er en erfaren tryllekunstner fra Herning. Rasmus tryller primært for børn.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Steen Pegani Tryllekusntner Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Trylle Lasse Børneshow

Trylle Lasse

Trylle-Lasses børne- og familie-show for store og små er velegnet til alt fra familiefester til befester. Lasse har udviklet et show specielt beregnet til børnefødselsdage.

Trylle Thomas - Tryllekunstner

Trylle Thomas

Trylle Thomas fra Frederikshavn underholder for børn og familier men kan også lave shows for voksne.

Trylle-Nissen

Trylle-Nissen

Trylle-Nissen optræder for børn og familier med et underholdende trylleshow i børnehøjde. Efter ønske kan han lave ballondyr til børnene.

Trylle-Ole Ballondyr

Trylle-Ole

Når tryllekusntner Ole Larsen optræder for børn, er det enten som Trylle Ole eller i et Harry Potter-inspireret troldmandsshow.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu