Tryllekunstner på Sjælland

Find nemt en tryllekunstner på Sjælland

Tryllekunstner Sjælland

Et trylleshow kan være et spændende og anderledes alternativ til traditionel underholdning. Trylleshowet kan for eksempel foregå under spisningen til et arrangement, eller som aftenunderholdning inden der eksempelvis skal danses. Et trylleshow er en god ice breaker, da det kan være med til at skabe en afslappet atmosfære at have overværet et sjovt og overraskende show sammen. Det vil derfor invitere til hyggelige samtaler eller øge lysten til at give den gas på dansegulvet senere på aftenen.

En tryllekunstner til jeres næste arrangement på Sjælland kan være det, der gør forskellen på, om aftenen bliver vellykket og uforglemmelig. I får både latter og spænding og en anderledes oplevelse end de fleste andre former for underholdning. En dygtig tryllekunstner kan være med til at gøre en forskel for arrangementet, fordi det efterlader tilskuerne i en åben og levende atmosfære, som er et rigtigt godt udgangspunkt for en god aften.

På Sjælland tilbyder vi mange tryllekunstnere. Se dem, vi anbefaler, nederst på siden.

Du kan finde en tryllekunstner til enhver lejlighed. Vi kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige tryllekunstner på Sjælland til både dit firmaarrangement og familiefesten for børn og voksne.

Ud over dem på siden tilbyder vi yderligere en lang række dygtige tryllekunstnere. Du er meget velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige.

Se tryllekunstnere fra hele landet her

Gør jeres virksomhedsfest på Sjælland som for eksempel julefrokosten, messen eller et stort event til en uforglemmelig oplevelse med en professionel tryllekunstner. Det kan også være til jeres næste børnefødselsdag, fastelavnsfesten eller en fest i børnehaven eller SFO’en. Hvis du booker en erfaren tryllekunstner hos os, vil du være sikker på en aften med latter, samtale på kryds og tværs og en uhøjtidelig og sjov stemning.

Du er meget velkommen til at kontakte Inbooking på Sjælland. Vi hjælper dig til at finde den helt rigtige tryllekunstner til dit næste event eller din fest. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og hører om dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at gøre dit næste arrangement vellykket og fantastisk.

 

Vi anbefaler

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange år erfaring. Han optræder med med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Anders Lund - Tankelæser

Anders Lund

Anders Lund er tankelæser fra København. Han optræder med sit underholdende show for både private og virksomheder.

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu underholder med sjovt trylleri, klovneri og laver ballondyr til børn og barnlige sjæle. Book en af landets bedste klovne.

Den Spanske Guvernør - Miguel el Zorro

Den Spanske Guvernør

Tryllekunstneren Miguel El Zorro vandt i 2016 Pjerrots Tryllepris. Han har lavet et trylleshow specielt til børnefødselsdage, hvor han optræder han som Den Spanske Guvernør.

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Jan Hellesøe - Manipulationsekspert

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe, kendt fra TV, er manipulationsekspert. Med en blanding af hypnose, manipulation og optisk bedrag forføres selv de mest inkarnerede skeptikere

Klaus Mulbjerg Tryllekunstner

Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg er en af de mest rutinerede tryllekunstnere herhjemme. Han har vundet priser i både ind- og udlandet og har adskillige gange været på landsdækkende TV. Klaus har en sjælden evne til at læse sit publikum.

Magiske Mox - Mystiske Mox

Magiske Mox

Magiske Mox er en af landets travleste tryllekunstnere, og det er ikke uden grund. I flere TV-optrædener har han vist sit talent for magisk underholdning.

Michael Deutsch - Tryllekunstner

Michael Deutsch

Michael Deutsch er en af de dygtiske tryllekunstnere i landet. Han optræder som udbryderkonge, med mind control, med close up- og stand up trylleri.

Miguel El Zorro

Miguel El Zorro, kendt fra TV og vinder af Pjerrots Tryllepris 2016, optræder både ved firmafester, familiefester og med et specielt børneshow til f.eks. børnefødselsdage, SFO mm.

Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Morten Deurell Tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Niels Enersen Tryllekunstner

Niels Enersen

Niels Enersen er en erfaren tryllekunstner med speciale i close up trylleri. Desuden har han udviklet et unikt præsteshow, hvor han er udklædt som præst.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - Kendt fra TV og er en af Danmarks aller bedste tryllekunstnere.
Sunny laver et suverænt show som er en blanding af magi, stand-up og tænkelæsning.
Læs mere.

Søren Andersen - tryllekunstner

Søren Andersen

Søren Andersen er en topprofessionel tryllekunstner fra København, som har vundet mange priser. Han underholder både børn og voksne, firmaer og private.

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittig sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

Trylle-Mikkel Ballondyr

Mikkel Lassen børneshow

Mikkel Lassen fra Ishøj er en erfaren tryllekunstner. Han laver almindeligt trylleri for børn og voksne, og han kan også lave ballondyr. Begge dele kan evt. kombineres.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu