Tryllekunstner for børn

Find nemt børneunderholdning nær dig!Tryllekunstner for børn

De fleste voksne kan nok mindes en eller flere oplevelser fra deres barndom, hvor de oplevede en tryllekunstner. Få ting gør sig stort indtryk på børn eller vækker så stor forundring og glæde. Om det drejer sig om en børnefødselsdag, en skolefest, et firmaarrangement med familien, så vækker et trylleshow eller klovneshow altid jubel. Og vælger man den rigtige, gør det ikke noget, at der er både store og små blandt publikum.

Tryllekunst til børn i alle aldre

Vi har et stort udvalg af forskellige tryllekunstnere og klovne, som hver især er unikke i deres udtryk og show. Det givne show bliver altid tilpasset målgruppen. Er der tale om helt små børn, kan mange af vores tryllekunstnere og klovne puste ballondyr op, som børnene får med hjem. Til de lidt større børn vil trylleshowene typisk være mere komplicerede. Det betyder, at vores tryllekunstnere kan finde på at gå rundt blandt publikum – såkaldt close up tryllekunst – og vise trylleriet helt i øjenhøjde med publikum. På den måde får de lidt ældre børn en helt ny tilgang til trylleriet, hvor de helt tæt på kan se magien udfolde sig. Alle vores tryllekunstnere og klovne har et fælles mål om at skabe begejstring og glæde blandt børn og barnlige sjæle.   

Ofte bliver børnene inddraget i et show ved f.eks., at de fra deres plads eller oppe på scenen “hjælper” tryllekunstneren eller klovnen med at trylle. Børnene bliver altid meget begejstrede over at se deres ven eller klassekammerat stå oppe på scenen og hjælpe med at trylle. Hvis barnet, der kommer op på scenen, er ældre end 5 år, kan barnet være så heldig at lære et simpelt trylletrick af den pågældende klovn eller tryllekunstner.    

Få en tryllekunstner ud til din børnefødselsdag

Det er meget forskelligt, hvad vores tryllekunstnere og klovne optræder med. Alt efter sammenhængen og situationen kan showet tilpasses derefter. Hvis dit barn skal holde børnefødselsdag, er det altid et sikkert hit, at få en klovn eller tryllekunstner ud. Her vil fødselsdagsbarnet som regel være tryllekunstnerens hjælper eller på en anden måde være en del af showet. Derudover kan flere af vores klovne og tryllekunstnere medbringe levende dyr, som indgår i showet. Der vil ofte være tale om trylleri med kaniner eller duer.

Nederst på siden kan du se mange af vores tryllekunstnere og klovne, som optræder for børn. De fleste af vores tryllekunstnere og klovne har mange års erfaring med at optræde for børn.  

Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har behov for hjælp til at finde den rigtige

 

.Tryllekunstner for børn

 

Vi anbefaler

Den Spanske Guvernør - Miguel el Zorro

Den Spanske Guvernør

Tryllekunstneren Miguel El Zorro vandt i 2016 Pjerrots Tryllepris. Han har lavet et trylleshow specielt til børnefødselsdage, hvor han optræder han som Den Spanske Guvernør.

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu underholder med sjovt trylleri, klovneri og laver ballondyr til børn og barnlige sjæle. Book en af landets bedste klovne.

anders-lassen-tryllekunstner

Anders Lassen Børneshow

Anders Lassen er en populær tryllekunstner fra København. Han optræder for børn og familier med trylleri og ballondyr.

Steen Pegani Tryllekusntner Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Trylle Lasse Børneshow

Trylle Lasse

Trylle-Lasses børne- og familie-show for store og små er velegnet til alt fra familiefester til befester. Lasse har udviklet et show specielt beregnet til børnefødselsdage.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær Børneshow

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær optræder med noget af det bedste og sjoveste underholdning for børn og familier i landet - med magi, bugtaleri, levende dyr og balloner.

rasmus-ebild-tryllekunstner

Rasmus Ebild

Rasmus Ebild er en erfaren tryllekunstner fra Herning. Rasmus tryller primært for børn.

Trylle-Nissen

Trylle-Nissen

Trylle-Nissen optræder for børn og familier med et underholdende trylleshow i børnehøjde. Efter ønske kan han lave ballondyr til børnene.

Klovnen Micki - Trylleri og Ballondyr

Klovnen Micki

Klovnen Micki underholder de mindste (0-12 år) samt bl.a. skoler, familier og børnehaver med trylleri og ballondyr.

Kaptajn Vom - ballondyr og trylleri

Kaptajn Vom

Kaptajn Vom laver ballondyr - enten som sceneshow eller gående iblandt publikum. Desuden tryller han lidt. Målgruppen er 0-12 år.

Jack The Hart

Jack The Hart

Jack The Hart laver trylleri for store og små samt ballondyr til de mindste. Målgruppe: børn, voksne, skoler, polterabend, fødselsdage mm.

Trylle-Ole Ballondyr

Trylle-Ole

Trylle Ole fra Randers er en af de mest erfarne tryllekunstnere i landet, når det kommer til underholdning for børn og familier. Han optræder til private fester og i storcentre, til byfester, juletræsfester og meget andet.

Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovnen Fubbi leverer god underholdning for børn og voksne. Duer og levende kaniner hører blandt bestandelene af hans show.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen Børneshow

Tryllekunstner Henrik Christensen fra Odense laver et underholdende trylleshow for børn og familier. Han kan også lave ballondyr.

Trylle-Mikkel Ballondyr

Mikkel Lassen børneshow

Mikkel Lassen fra Ishøj er en erfaren tryllekunstner. Han laver almindeligt trylleri for børn og voksne, og han kan også lave ballondyr. Begge dele kan evt. kombineres.

Trylle Thomas - Tryllekunstner

Trylle Thomas

Trylle Thomas fra Frederikshavn underholder for børn og familier men kan også lave shows for voksne.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu