Tryllekunstner til familie-arrangementer

Underholdning for hele familien

bryllup-skovbo 2Find tryllekunstner, som underholder både børn og voksne.

Skal du bruge underholdning til et arrangement for et blandet publikum som f.eks. en familiefest, byfest, vejfest eller lign., så er trylleri fantastisk velegnet, netop fordi man kan ramme alle aldersklasser på samme tid. Vi anbefaler herunder en række tryllekunstnere med speciale i netop denne type arrangementer.

Man kan booke et stand up trylleshow, close up- eller walk around trylleri. Det er også muligt at kombinere et show med efterfølgende close up eller evt. ballondyr. Du kan læse om de forskellige muligheder og former for trylleri her. Se evt. Tryllekunstner for børn eller Ballonklovn, eller søg efter en tryllekunstner i din landsdel.

Tryllekunstner til familiefest

Til en familiefest kan man vælge et trylleshow, som er målrettet børn og voksne på een gang. Det er også muligt at tryllekunstneren lægger ud med en forestilling primært rettet mod børnene, for så at slutte af med close up trylleri for de voksne.

Man kan også gøre det omvendt, altså begynde med et trylleshow, som måske ikke tager så meget hensyn til de mindste, men så til gengæld efterfølgende lave noget for de små. F.eks. laver mange tryllekunstnere ballondyr, hvilket kan være en rigtig god måde at slutte af på. Dog skal man være opmærksom på, at der kan gå ret lang tid med at lave ballondyr, hvis der er mange børn til stede. Se evt. forslag specifikt til Bryllup, konfirmationfødselsdag el.  fastelavn.

Hvis du får brug for vejledning, så ring eller skriv endelig! Vi svarer hurtigt.

Vi anbefaler

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Kristian Skovbo Tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Miguel El Zorro

Miguel El Zorro, kendt fra TV og vinder af Pjerrots Tryllepris 2016, optræder både ved firmafester, familiefester og med et specielt børneshow til f.eks. børnefødselsdage, SFO mm.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up og stand up magic.

Steen Pegani Tryllekusntner Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange år erfaring. Han optræder med med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - Kendt fra TV og er en af Danmarks aller bedste tryllekunstnere.
Sunny laver et suverænt show som er en blanding af magi, stand-up og tænkelæsning.
Læs mere.

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittig sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

Lasse Frederiksen - Cups

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen laver underholdende trylleri for især voksne (men børnene har det også sjovt). Vælg et show for hele forsamlingen eller close up trylleri for mindre grupper ad gangen.

Anders Nissen - tryllekunstner fra Fredericia

Anders Nissen

Anders Nissen fra Fredericia har optrådt for både børn og voksne siden 2001. Han laver både close up, stand up trylleri samt ballondyr, hvis det ønskes.

Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovnen Fubbi leverer god underholdning for børn og voksne. Duer og levende kaniner hører blandt bestandelene af hans show.

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu underholder med sjovt trylleri, klovneri og laver ballondyr til børn og barnlige sjæle. Book en af landets bedste klovne.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu