Tryllekunstner til privat fest

Sjov underholdning for børn og voksne

En tryllekunstner egner sig perfekt til private fester og er sjov og fascinerende underholdning for både voksne og børn, store som små.

Indled f.eks. festen med en tryllekunstner, som laver walk around magic, mens I får en velkomstdrink. Det er en herlig måde at skyde festen i gang på. Humøret bliver højt fra begyndelsen, og gæsterne får noget at tale om resten af dagen.

Under middagen kan man vælge et show mellem to retter, eller tryllekunstneren kan gå rundt ved bordene og trylle helt tæt på, såkaldt close up trylleri. Man kan også vælge at kombinere de to former, således at man starter med et show og bagefter får close up ved bordene.

Du kan læse mere om mulighederne ved specifikke festtyper her:

Bryllupkonfirmation el. fødselsdag

Eller gå til side om voksen-trylleribørnetrylleri eller trylleri for blandet publikum.

Du kan læse om forskellen på de forskellige typer trylleri her.

Vi har gjort det nemt for dig at finde en tryllekunstner lige der, hvor du skal bruge ham. Find en i din landsdel her.


Skab en uforglemmelig aften
Et blomst, der bliver forvandlet til en levende due, et ur, der pludselig sidder på en anden mands arm eller et spillekort, som pludselig skifter tegn. Et godt og professionelt trylleshow vil imponere de fleste og gøre aftenen livlig og sjov. En tryllekunstner er en andeledes og fascinerende form for underholdning, som vil overraske til din næste privat fest, til julefrokosten, eventet eller firmafesten.

Kontakt Inbooking
Hvis du har brug for en tryllekunstner til din privat fest eller dit firmaarrangement, er det oplagt at kontakte Inbooking. Vi har et stort udvalg af tilknyttede tryllekunstnere, som alle er professionelle og erfarne. Så udover at det er nemt, får du også en helt anden sikkerhed ved at booke en tryllekunstner igennem os. Vi har det store overblik og ud fra dine ønsker og behov, kan vi finde det helt rigtige til dig. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål eller vejlede dig, og du er også meget velkommen til at sende os en mail. Så hjælper vi dig til at finde den helt rigtige tryllekunstner til din privat fest eller arrangement.

Du er altid velkomme til at kontakte os for råd og vejledning!

Vi anbefaler

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Kristian Skovbo Tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up og stand up magic.

Lasse Frederiksen - Cups

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen laver underholdende trylleri for især voksne (men børnene har det også sjovt). Vælg et show for hele forsamlingen eller close up trylleri for mindre grupper ad gangen.

Den Spanske Guvernør - Miguel el Zorro

Den Spanske Guvernør

Tryllekunstneren Miguel El Zorro vandt i 2016 Pjerrots Tryllepris. Han har lavet et trylleshow specielt til børnefødselsdage, hvor han optræder han som Den Spanske Guvernør.

Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittig sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

Morten Deurell Tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu