Tryllekunstnere for virksomheder

Prøv en tryllekunstner til teambuilding, firmafest, messe, reception mm.!

Tryllekunstner for virksomhederDer er utallige muligheder for at bruge en tryllekunstner. Det kan f.eks. være som regulær underholdning til en firmafest, julefrokost el. reception, eller det kan benyttes til at tiltrække flere kunder f.eks. i forbindelse med messer, produktlanceringer mm. Endelig kan det fungere som en sjov, udfordrende og meget lærerig teambuilding.

Adskillige tryllekunstnere optræder uden problemer på andre sprog end dansk, typisk engelsk, hvilket gør det oplagt til arrangementer med kunder eller medarbejdere, som ikke taler dansk.

Firmafest

Typisk vælger man en af disse muligheder:

walk around inden middagen – tryllekunstneren går rundt blandt siddende eller stående publikum og tryller helt tæt på. Sætter gang i stemningen.

stand up trylleshow under middagen – et show for alle på en gang, placeres typisk mellem to retter eller under kaffen.

Reception

Det giver en rigtig god stemning til en reception, når en dygtig tryllekunstner laver walk around trylleri, dvs. Går rundt blandt gæsterne og tryller helt tæt på. Det er en god måde at få folk til at tale sammen. – walk around – close up trylleri ved bordene, helt tæt på folk, kan foregår både mellem retterne og mens der spises, da der kun trylles 5-10 min. Ved hver ”gruppe”.

Messe

– tiltræk og fasthold besøgende ved messestand

En tryllekunstner vil virke som en magnet på de besøgende til jeres messestand. Det kan foregå enten som et lille show i jeres messestand, eller tryllekunstneren kan gå rundt i eller omkring jeres stand og trylle for mindre grupper af besøgende. Ud over at trække besøgende til messestanden, er det også med til at fastholde dem, så I får bedre tid til at tale med de potentielle kunder. I mange tilfælde kan der trylles med noget merchandise fra firmaet, eller man kan formidle et budskab, som er relevant for virksomheden. Læs mere her

Produktlancering

Som på messen kan man tiltrække opmærksomhed med en tryllekusntner i forbindelse med lancering af et produkt. Det kunne f.eks. være i et storcenter, en butik, et byggemarked eller lign.

Magisk team building

Ved magisk team building lærer man noget om bl.a. præsentationsteknik, kropssprog, performance, kreativt samarbejde og meget mere. Sjovt, grænseoverskridende og meget lærerrigt. Yderligere info

Se evt. udvalg i din landsdel her

Vi anbefaler

Kristian Skovbo Tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Morten Deurell Tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Klaus Mulbjerg Tryllekunstner

Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg er en af de mest rutinerede tryllekunstnere herhjemme. Han har vundet priser i både ind- og udlandet og har adskillige gange været på landsdækkende TV. Klaus har en sjælden evne til at læse sit publikum.

Steen Pegani Tryllekusntner Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Mikkel Severin - Tankelæser

Mikkel Severin

Mikkel Severin er en af de allerbedste tankelæsere i verden. Han optræder med et stærkt show, som på en gang fascinerer og forundrer publikum.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - Kendt fra TV og er en af Danmarks aller bedste tryllekunstnere.
Sunny laver et suverænt show som er en blanding af magi, stand-up og tænkelæsning.
Læs mere.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up og stand up magic.

Niels Enersen Tryllekunstner

Niels Enersen

Niels Enersen er en erfaren tryllekunstner med speciale i close up trylleri. Desuden har han udviklet et unikt præsteshow, hvor han er udklædt som præst.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu