Tankelæsning

Tankelæsning - Tankelæser Anders LundFind og book nemt en Tankelæser

Prøv et fascinerende show med tankelæsning!

Du kender måske entertainere som Jan Hellesøe, Mikkel R Karlsen eller Mikkel Severin fra TV, men hvis du aldrig har oplevet et tankelæsningsshow live, så har du noget til gode. Det er kraftfuld underholdning, som sætter tankerne i gang, og som i den grad kan få folk til at tvivle på deres egen logiske sans, så de må spørge sig selv, om der mon virkelig findes en sjette sans. Det er fascinerende, tankevækkende og utroligt sjov underholdning, som efterlader folk dybt forundret og fascineret. Efter et show vil snakken helt sikker gå i lystigt resten af dagen og lang tid efter.

Indhold af show med tankelæsning

En tankelæser forudsiger, hvad publikum tænker og gør. Måske kan tankelæseren “gætte” navnene på nogle kendte personer, som du tænker på eller navnet på en tidlig kærlighed fra din barndom eller ungdom. Måske ved han hvilke kort fra et kortspil, du tænker på, eller måske kender han din PIN-kode? Et show indeholder en høj grad af publikumsinvolvering, og efter et show er publikum et stort spørgsmålstegn, og alle tænker: “Hvordan kunne det lade sig gøre?”

Psykologisk underholdning

Begrebet “psykologisk underholdning” dækker over forskellige teknikker, som ikke nødvendigvis har noget som helst med hinanden at gøre, men som alligevel ofte benyttes sammen, f.eks. tankelæsning, tankemanipulation, mind control, hypnose og trylleri. Der benyttes ofte psykologiske teknikker som f.eks suggestioner, aflæsning af kropssprog og kroppens signaler, hypnose mm.

Flere tryllekunstnere har elementer af tankelæsning i deres shows, men der findes også specialister, f.eks. Anders Lund eller Mikkel R Karlsen fra København

Se også stand up trylleri og close up trylleri

Vi anbefaler

×

Ring op

Skriv til os

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular

Om os

Menu