Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Book en komiker til din næste fest

Få et godt grin med en komiker

Hvis du står og skal arrangere en fest, kan et stand up show med en komiker være nøglen til en sjov aften. Der er mange, der booker komikere til at sætte gang i en sjov aften og skabe en afslappet atmosfære. En komiker kan give god stemning til for eksempel en firmafest, en konfirmation, en polterabend eller et event. Hvis du skal arrangere en firmafest, kan du med en komiker, som aftenens indslag, gøre folk afslappet, så der åbnes op for samtaler og en uhøjtidelig atmosfære. Det kan også godt betale sig på længere sigt at give dine medarbejdere et godt grin. Der er nemlig mange fordele forbundet med at grine.

Derfor er det godt at grine

Et godt grin har flere fordele end en sjov og rar stemning. Vi har i hjernen flere forskellige centre, der registrer forskellige følelser. Når vi griner, udløses endorfiner i hjernen, som skaber en behagelig følelse af ro og velvære. Endorfiner er kroppens egen morfin, og det er et stof, som både virker smertelindrende og beroligende. Når vi griner udløses signalstofferne dopamin og serotonin også, hvilket igen skaber en beroligende og afslappende lykkefølelse i hjernen.

mick_oegendahl_web

Når vi griner, kan det også betragtes som en form for motion, både for hjernen og kroppen. Latter har i høj grad en afspændende og behagelig effekt på både krop og sind. Et dejligt langt grin, vil skabe flere hvide blodlegemer, og det kombineret med udskillelsen af stofferne dopamin, serotonin og endorfiner, vil alt sammen kunne hæmme tilstande som angst, søvnløshed og depression. Det kan styrker immunforsvaret rent fysisk og gøre dit sind lysere. Eksperter mener, at blot et minuts latter er nok til at give glæde og velvære i kroppen i 45 minutter efter.

Børn griner i gennemsnit flere hundrede gange i løbet af en dag, hvor vi voksne tilsvarende griner omkring 15 gange dagligt. Vi kan derfor godt lære noget af de små, og nemmere lade os smitte af grin eller selv gøre hverdagen mere sjov.

Et firmaarrangement med en komiker, der får de ansatte til at skraldgrine, har derfor mange fordele. Det kan give en mere afslappet stemning på kontoret med mere lattermilde, afslappede og glade medarbejdere. Det vil kunne styrke immunforsvaret og give større velbehag.

Hvis du leder efter en komiker, kan du finde alle de største navne her hos Inbooking.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.