Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Book en DJ til din næste fest

Hvad er en god DJ?

dj

Hvis du skal holde en fest, og du gerne vil sikre dig et fyldt dansegulv, er den rigtige DJ alfa og omega. En DJ kan være oplagt til for eksempel et bryllup, et sølvbryllup, en konfirmation, en fødselsdag, en skolefest, et jubilæum, en sportsfest eller et klubarrangement både indendørs og udendørs.

En god DJ læser sit publikum og fornemmer, hvilken musik der passer til den specifikke fest. Anledningen betyder også meget: En bryllupsfest skal for eksempel gerne fylde lokalet med kærlighed, romantik og glæde.

Når din DJ aflæser sit publikum rigtigt, fylder han eller hun en dansesal på ingen tid. Det løfter stemningen og gør festen til en sjov og uforglemmelig aften. 

De gavnlige effekter ved at danse

Udover at dans sætter godt gang i en fest, er der mange andre fordele ved at danse. Ny forskning viser, at der er både fysiske og psykologiske positive effekter ved at danse i grupper, end man først antog. I et nyt studie har man fundet ud af en overraskende sideeffekt ved at danse; nemlig at mennesker er i stand til at udholde mere smerte, hvis vi danser med andre. Især synkrondans med andre skulle medvirke til at hæve deltagernes smertetærskel. Dans til den samme musik og den samme rytme er generelt med til at bringe folk tættere på hinanden.

Når vi danser sammen, er vi nemlig tilbøjelige til at stole mere på hinanden – der opstår en slags solidaritet mellem os. Herudover udløses der endorfiner i hjernen, hvilket skaber lykkefølelse og glæde. Dans er derfor en meget givende og gavnlig aktivitet. Musik og dans er blevet brugt som terapi langt tilbage i historien, og det er blevet brugt til at behandle alt fra demens til Parkinsons sygdom.

Tidligere har studier om dans fokuseret på dansen mellem to mennesker, men effekterne ved at danse sammen i en stor gruppe har nye spændende gavnlige effekter. Så en DJ til dit næste arrangement kunne være en oplagt mulighed for at skabe en glædesfølelse mellem dig og dine venner og familie.

DJ eller mobildiskotek?

Det er både muligt at booke et mobildiskotek og en DJ. Med et mobildiskotek får vil du en DJ, som kommer med det fulde udstyr. Det vil sige både musikken, lydanlægget, DJ-pulten og eventuelt lys- og røgshow. Når du booker en DJ, medbringer han som regel blot musikken. Så der forventes det, at du står for lydanlæg, DJ-pult osv.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.